fjk ya 41 kere maşallah demsımdr herelde:) hepsındede haketmştır mşalahı;) bu gidişlede dah cok dıyıcez sanırım cok başrılı ellerde fjk:)
Printable View
fjk ya 41 kere maşallah demsımdr herelde:) hepsındede haketmştır mşalahı;) bu gidişlede dah cok dıyıcez sanırım cok başrılı ellerde fjk:)
maşallah yavru ilk EH'e takıldığında tantavi tünelde basmıştı Burak yanımda şok olmuştum :)
Maşaallah Ömer. Bana yakın ses :D
maşallah ömer :)
Maşallah Güzel olmuş ;)
Videolarda ses guzel geliyor Omer masallah :)
Ben Izmit'teyken kirmizi bi vtec vardir, airmass miydi onun egzozu? Bildigin kafa .iken cinsten berbatti ya, bi an onun gibi bir sey cikacak diye korktum da bu iyiydi :D
maşallahh tam ayarında :)
ah ah valla ömer egsozlu günlerimi özledim ya hks'mi özledim :( çok güzel ötüyor maşallah :)
Apexi N1 Kısa kazan ( Orjinal ep3 type-r catback egsozu) kadar gürültülü egsoz dinlemedim ben henüz :)
3000 devire kadar ses baya az ama ondan sonrası fecii :)
Onda DC headers vardı kanka.
Düz boru Airmass vardı o yüzden fazla cırlıyordu.
Bende Megan headers toklaştırıyor sesi biraz. Tam kıvam ama biraz fazla desibeli yüksek sadece o :)
aynen öyle zevk meselesi ama misal ben u vtec'i duymuştum. megan ve dc egsoz ile inan öyle bi sesin tarifi yok. oradan kıyaslama yapıyorum. dışarıdan duyunca torklu bir makine geliyor diyorsun. inşallah birgün fjk yı da dinleme fırsatım olur. bende izmitteyim. selamlar.
Masallah Ses güzell :)
maşallah ses harika vtecburac ın eh vtecte dinlemiştim çok fena bir egzoz :icon_tup:
valla ya çok fazla alışmadığım bir ses olduğu için yada çızırdadığı için bilmiyorum ama vti'da değişik bir zevk alıyorum sesinden APEXİ'nin..
FJK sıkı makina egzoz da Apexi olunca tadından yenmiyorr..
maşallah ömerim rabbim kem gözlerden korusun saklasın..
dipnot: geceleri arkadan gelen araç sürücülerinin gözünü de alır ayna gibi kazanıyla parlar tamponun altında.. :D
Allah razı olsun hepinizden...
Murat, aynen kanka ya Apexi forever :D Egsoz içerdeydi baya, düz boru yaptırırken egsozun ucunuda dışarı aldım biraz, şuan görüntüde çok sıkı, seside keza öyle :)
Maaaaaaaaşallah FJK ya.