maşallah ya cok iyi olmuş organizasyon.
Printable View
maşallah ya cok iyi olmuş organizasyon.
video cok güzel olmss :) ellerinize sağlık , ama sanırım geç çekildiği için videoda gerekli ama eksik araçlar var :) birdahakinin daha düzenli olması dileğiyle
elinize sağlık çok elit bir video olmuş
Abicim harika bir video olmuş eline sağlık :).Bu arada utku abi sesin bir çok spikere taş çıkartır
muhteşem olmuş emeği geçen herkese çok teşekkürler !
Bursasporlu genc arkadas fena, o sesle ana haber bultenı sundur sorun yok :) masallah pek guzel organizasyon olmus. :)
Çok güzel organizasyon olmuş gerekten ve vag vol.2'le devam etmesi dileğiyle :)
ellerinize sağlık güzel olmuş film tadında ..
org.. cok iyi zaten..
Emeğinize sağlık ayrıca video nokta olmuş.
Alper iki kelimeyi bir araya getirememissin konusurken :D
Cok guzel video olmus..En kisa zamanda daha fazla katilimli ve daha cok festival havasinda gececek bir organizasyon bekliyoruz.
Elinize sağlık tek kelimeyle.. :icon_tup:
video güzel olmuş
türkiyede otomobil adına yapılan videolarda ilk defa bu kadar akıcı takılmadan rahat konuşan kişiler gördüm:)
cok gusel bı vıdeo olmus maşlLah:) f.bılal nerdsın araban gozkyor ama bn senı buralarda goremıyorum kardeşım:)
Organizasyonu yapan tüm ekibe , katılan tüm araçlara , çekimlere yapan arkadaşlara kısacası herkese tebrikler. Bu gibi organizasyonlara ve buluşmalara sponsorların ilgi göstermesi gerekir diye düşünüyorum umarım videoyu izlerler ve bundan sonraki organizasyonlara destekçi olurlar.
Ayrıca Utku kuzen kameralara oynamıyalım lütfen :P :D Şaka bi yana kuzen sana ayrıca tebrikler emeklerin çok ;)