2 araçta da yazılım egzoz ve intercooler var. Dc ibiza biraz daha ağır. Basınçlar tahmini olarak aynı. Gelen ses dc ibizadan geliyor. Ne oldugunu çözemedik henüz cozecez hayirlisiyla.
Kamer kardesime hosgeldin rollingi benden oldu. Arabasıyla sorunsuz sikintisiz güzel günler geçirmesi dileğiyle.
bir videoda benden olsun cam car lık yaptık ***** gecedeıkı ıbıza da bırbırıne denk olunca guzel denemeler gerceklestı ekledıgım vıdeo dogunun ekledıgı vıdeolardan 3. ye denk gelmekte araclarımıza massallah uzun bır sureden sonra kamerı tekrar gecmek benım ıcın buyuk bır zevktı ashaushauhsa
şaka şaka kankam benim
http://www.streetfire.net/video/seat...fr_2323185.htm
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
farklı dostum bır kac parcası daha farklı motor olarak
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Degil. Ufak bir fark mevcut. Benim aracımda Cupra turbosu var. Fakat kamerin yazılım bi tık daha agresif benimkine göre.
aushauhaush seatlar yurusun turbolar uflesın kanksbuyuk ıntercoolerden sonra daha soguk uflıcem ıns
![]()
çok keyifli deneme olmuş ikisinide koca bi maşallah allah kaza bela vermesin![]()
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
kamer hayırlı olsun güle güle bin
kaç gün oldu basmakta geç bile kalmışsın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)