video'yu izledim ben bile üzüldüm kuş gibi uçup gidiyor gittiği yer boş kalıyor:) alanada satanada hayırlı uğurlu olsun daha iyileri gelir inşallah.
Printable View
video'yu izledim ben bile üzüldüm kuş gibi uçup gidiyor gittiği yer boş kalıyor:) alanada satanada hayırlı uğurlu olsun daha iyileri gelir inşallah.
Biri gider biri gelir sıkıntı yok :)
Hayırlısı olsun kanka.
Bindiğin en keyifli Typer'ların başında geliyordu, pilotaj sen olunca dahada bi keyifliydi.
Ulan ağladın ağlıcan he videoda :)
Burdan anladım halini be kanka.
ilk arabam slximi sattığımda giderken ben de arkasından bakakalmıştım duygularını az çok anlayabiliyorum videodaki gibi arkadaşlar da bana utanmasan ağlıcan demişlerdi yalan yok gözlerim dolmuştu ama gece de pencereden evin önüne bakmıştım boş boş
Allah daha güzellerini nasip etsin insallah...yeni araba alana kadar sıkıntı sonra geçiyor:)
ağlatmıştırda senı bende abım crx ı sattıgında 2-3 gun ağladıydım gızlı gızlı :(
alan abımıze hayırlı olsun kazasız belasız inş.
hayırlısı olsun daha iyilerine inş.
hayırlısı olsun diyelim
cok ıyı bılırım bu duyguyu vtı mı ıstanbula sattıgımda bende gıderken ardından boyle bakıp duygulanmıstım allah daha ıyılerını kısmet etsın aga cumlemıze ;)
hayırlı olsun allah daha iyilerini nasip etsin
Burda ben bile kötü oldum anlıyorum derdinden :) Hayırlı olsun daha iyileri nasip olur inşallah.
hayırlı olsun.allah daha iyilerini nasip etsin
Bağlarbaşı Altunizadenin gözbebeğiydi.
Hayırlısı olsun inşallah.
ticaret için satıldaysa üzülmenin anlamı yok daha iyileri alınır ama zoraki bir satış oluyorsa insan üzülmeden edemiyor.
alanada satana da hayırlı olsun.
Alana satana hayırlıolsun
Zor bır ayrılık
her iki tarafada hayırlı olsun,Allah daha iyilerini nasip etsin adaş :icon_tup:
yapılan yorumların bazılarından şunu çıkardım;type-r satılmaz arkadaş :D
Hayırlısı olsun be abi ayrılıklar üzüyo ama daha iyilerine kısmet
selçuk hayırlısı olsun her 2 taraf içinde. M kokusu geliyor burnuma :D
hayırlı olsun allah daha iyilerini nasip etsin ..
hayırlısı olsun selçuk.
kim typerını satmışş da duygulanmamış. yada üzülmemiş. bu japonlar duygularımızla bile oynuyo arkadas nasıl bi arabadır... :)
alan arkadas hayrını görsün...
Hayırlısı olsun Allah daha iyilerini versin... :)
Hadı Hayırlısı Olsun Kardesım
Navara Ile Gel Izmıte Bı Kartepeye Cıkalım :D
Hayırlı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin inş
Hayırlı uğurlu olsun her iki tarafada,
RABBİM sana daha iyilerini daha güzellerini versin inşallah.
Gidene gel,gelene git denmez .
Her ayrılık yeni bir başlangıç hayırlısı olsun ;)
2 taraf içinde hayırlısı olsun..
Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Her 2 taraf icinde hayirlisi olsun Allah daha iyilerini nasip etsin
selçuk abi sanada bizede hayırlı olsun...ben hevesleniyordum arkadasım aldı gene bızde...JOB cok düzgün bir typer mutluyuz :) tşkler..
http://i1133.photobucket.com/albums/...n/503e354a.jpg
Ve yeni aracimiz garaja girdi
Alanada sanada hayırlı olsun selçuk sen paradan o maldan daha iyilerine inşallah plaka aynı mı kaldı?
iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun..yeni aracında hayırlı olsun :)
selcuk ikitarafada hayırlı olsun inşallah allah daha iyisini nasip eder:)
Bukadar üzülmeyin arkadaslar. Job un yeni sahibi benim 206 rc mi job icin satip uzun uraslar sonucu job a kavustuk :) Bizde en az Selcuk kadar iyi bakicaz job a. Amasya'ya çok yakıştı bu araba yolu düşen olursa beklerim ;) (çok mutluyum çok) :))))
Hayırlı uğurlu olsun her iki tarafada, yeni aracınızda cok güzel hayırlı olsun :)
Teşekkürler kardesim daha iyileri sizin olsun inşallah.