hayırlı olsun selçuk daha iyileri nasip olur inşallah...
Printable View
hayırlı olsun selçuk daha iyileri nasip olur inşallah...
abi daha ıyılerı nasıp olur ıns
video'yu izledim ben bile üzüldüm kuş gibi uçup gidiyor gittiği yer boş kalıyor:) alanada satanada hayırlı uğurlu olsun daha iyileri gelir inşallah.
Biri gider biri gelir sıkıntı yok :)
Hayırlısı olsun kanka.
Bindiğin en keyifli Typer'ların başında geliyordu, pilotaj sen olunca dahada bi keyifliydi.
Ulan ağladın ağlıcan he videoda :)
Burdan anladım halini be kanka.
ilk arabam slximi sattığımda giderken ben de arkasından bakakalmıştım duygularını az çok anlayabiliyorum videodaki gibi arkadaşlar da bana utanmasan ağlıcan demişlerdi yalan yok gözlerim dolmuştu ama gece de pencereden evin önüne bakmıştım boş boş
Allah daha güzellerini nasip etsin insallah...yeni araba alana kadar sıkıntı sonra geçiyor:)
ağlatmıştırda senı bende abım crx ı sattıgında 2-3 gun ağladıydım gızlı gızlı :(
alan abımıze hayırlı olsun kazasız belasız inş.
hayırlısı olsun daha iyilerine inş.
hayırlısı olsun diyelim
cok ıyı bılırım bu duyguyu vtı mı ıstanbula sattıgımda bende gıderken ardından boyle bakıp duygulanmıstım allah daha ıyılerını kısmet etsın aga cumlemıze ;)
hayırlı olsun allah daha iyilerini nasip etsin
Burda ben bile kötü oldum anlıyorum derdinden :) Hayırlı olsun daha iyileri nasip olur inşallah.
hayırlı olsun.allah daha iyilerini nasip etsin
Bağlarbaşı Altunizadenin gözbebeğiydi.
Hayırlısı olsun inşallah.
ticaret için satıldaysa üzülmenin anlamı yok daha iyileri alınır ama zoraki bir satış oluyorsa insan üzülmeden edemiyor.
alanada satana da hayırlı olsun.
Alana satana hayırlıolsun
Zor bır ayrılık
her iki tarafada hayırlı olsun,Allah daha iyilerini nasip etsin adaş :icon_tup:
yapılan yorumların bazılarından şunu çıkardım;type-r satılmaz arkadaş :D
Hayırlısı olsun be abi ayrılıklar üzüyo ama daha iyilerine kısmet