|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
DENEDIGIMIZ ARACLAR ARKADAŞ ARAÇLARI YORUMLAR ONLARA GORE YAPILIRSA SEWINIRIM
ZZ TURBO İES & BA TYPER ENES zz turbo ies & ba typer - Car Videos on StreetFire ZZTURBO İES & MND COLT CZT BONALUME zz turbo ies & czt bonalume - Car Videos on StreetFire ZZ TURBO İES & SBL 306 GT6 zz turbo ies & sbl 306 gt6 - Car Videos on StreetFire ZZ TURBO İES & AD VTİ zz turbo ies & ad vti - Car Videos on StreetFire SİPEKLERİ CECO SOYLESIN TUM DENEMELERDE 0.7 BASINC ILE YURUDUK VIDEOLARDA AD VTİ TEK KISI IES 2 KIS CZT TEK KISI IES 2 KISI SBL 306 TEK KISI IES 2 KISI DIGER VIDEOLARIDA YUKLUYCEM TT VE CECONUN BIZI GECTIGI __________________________________ C R M performance E C U fast |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
enesle deneme 10 numara keyifliydi maşşallah kardeşim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
maşallah
en güzel deneme enesle olmus sanrım trafik durdugundan bırakmssınz ad vti da bi erken yüklenme yapmssn sanki sbl gti ile denemende sanki bitisik baslamssnz gibi aracınıza ve sizle deneyenlere helal olsn allah kaza bela vermesn __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Lancer Plus + megane2 1.5 dci
|
turbo ies e maşallah.. typerla olan deneme nefis olmuş
czt biraz daha tutunabilir dedim ama tutunamamış oda.. tüm araçlara maşallah...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
maşşallah diyerek başlıyorum vdeoları biriktiripde yüklemek daha iyi sanki ya herkezle iki kişi denemişsiniz benle niye tek denediniz ben saymam olmadı
![]() benim videom nerde kanka sipeklerle ilgili, beni birgün arabaya alırsan sana bi röportaj hazırlayabilirim __________________________________ AHM performance Mapped by Ecufast jet turbo http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: --
|
Maşallah maşallah czt nin sahibi arkadaşımız yeni aldı ilk arabası mazur görmek lazm =) ies e sölicek söz yok çok ciddi yürüyo hepsi ayrı ayrı maşallah
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
tüm araçlara maşallah...ies çok güzel yürüyor...ALLAH dertsiz binmek nasip etsin...
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
typer denemesi çok keyifli olmuş
maşallah
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
maşallah ya ies e nazar değmesin Allah kazadan beladan korusun. ba typer denemesi de şahane olmuş. Allah kazadan beladan korusun sizleri.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
maşallah typer ile olan video cok keyifli olmus bende keyif alarak izledim
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler
enes ıle yınede tam deneyemedık trafıktı ıkı kısıydık sonra ındık falan olmadı ama yınede cok zewklıydı ahmet kanka bı dahakıne ben bınerım duz taban arabası yurumez gecersın ama cıgkofte ısterım czt ıle oyle denk geldık alıcan saolsun kırmadı bızı denedı ama en buyuk sorun trafık hepınıze tesekkurler __________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
maşallah bütün araçlara
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: --
|
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
çok güzel denemeler olmuş 1.6 ies turbo durmak yok devam
maşallah
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bırde denedıgımız aracları tek tek sonuclarını yazıyım bazılarının vıdeosu yok
byp clıo rs basınc 0.6 ılk zamanlar 4 yada 5 boy ad vti videosu var emg cooper s 3 boy cıvarı s2000 cumartesı gecesı 2 taneyle denedık bırıne 3 boy bırıne 5 boy enes typer vıdeo var sbl 306 vıdeo var czt vıdeo var audı tt vıdeosunu yukluycem enteresan bır arac ılk ıkı deneme ondeyız kumburgaz donusu 4 5 boy gecıyo ceco onumde kayboldu canı sagolsun vıdeosu var jgl rs vıdeosu mamımakınen de ve vts ahmette vıdeosu bmw x1 dızel çipli 270 hp civarıymıs sahıbı soledı 8 9 boy japan tuner kaan ıle denendı o gece olmadıgım ıcın bı sey dıyemıyorum kaanda vıdeo varsa eklesın __________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Maşallah güzel denemeler.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2011 civic elegance
|
ne yürümüş maşallah Allah nazardan korusun kardeşim..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
maşallah yaa hayalimdir böle ies
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
maşallah güzel olmuş
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:50 ::::

czt biraz daha tutunabilir dedim ama tutunamamış oda.. tüm araçlara maşallah...