Dou Nickli Üyeden Alıntı Sonunda aracının bittiğine sevindim Alican Kazasız belasız zevkle kullan inş saolasın krdşm benim sonunda bitti cümlemize kazasız belasız kanka
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı inş çok geçmiceksin beni gece gece canımı sıkma İstesemde geçemem zaten Typeri bile zor geçiyorum (Kprolu tabiki )
fuatvts Nickli Üyeden Alıntı İstesemde geçemem zaten Typeri bile zor geçiyorum ahahaha Ba ile olanı gördük onun kdr değilim malesef zevk vermem
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı ahahaha Ba ile olanı gördük onun kdr değilim malesef zevk vermem Maksat muhabbet sohbet zaten kardesim geçsemde geçilsemde sıkıntı yok zaten biliyosun
fuatvts Nickli Üyeden Alıntı Maksat muhabbet sohbet zaten kardesim geçsemde geçilsemde sıkıntı yok zaten biliyosun tabiki krdşm zevk alalım yeter
la olom hasta yorgan döşek yatıyorum roll dıyonuz la kanka maşallah 'yc' ve 'cvk' ya vites atım la artık baksana senle bıle kafa kafaya oluyo
RABBİT MK1 gtx 2871 KNG typer...
34AC106 Nickli Üyeden Alıntı la olom hasta yorgan döşek yatıyorum roll dıyonuz la kanka maşallah 'yc' ve 'cvk' ya vites atım la artık baksana senle bıle kafa kafaya oluyo kanka yenişemicez biz araçları deişelim bide bak noluo
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı tabiki krdşm zevk alalım yeter nasıl yürüdüün bakim fuatla ?
www.detailbox.com.tr
grkm Nickli Üyeden Alıntı nasıl yürüdüün bakim fuatla ? yürüyemedim ki ahahaha çok güzel gidio walla arabası
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı yürüyemedim ki ahahaha çok güzel gidio walla arabası masallah diyelim
grkm Nickli Üyeden Alıntı masallah diyelim öle bi kere deil 41 kere maşallah =) zımba gibi
maşallah cvk ve yc ye
Alican kapışak mı
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Alican kapışak mı ahaha ne adamsın ya
Videolar çok cacıkmış Boşa heves ettim
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Videolar çok cacıkmış Boşa heves ettim trafikten gidemiyozki cep telefonu speck oldu biraz
CVK rs'te İzmir'de ki halinden ne gibi değişiklikler var şu anda ? Ben araç Alperdeyken denemiştim. O zaman dog box kısa şanzuman vardı. Şu an yok mu? Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Çok kalitesiz olmuş ya denemeler.. Daha uzun soluklu araç içi çekimli videolar lazım böyle hızlı arabalara Maşallah ikisinede... +1
Vw Cc & Mk 5 Gti
CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı CVK rs'te İzmir'de ki halinden ne gibi değişiklikler var şu anda ? Ben araç Alperdeyken denemiştim. O zaman dog box kısa şanzuman vardı. Şu an yok mu? +1 var .. + silindir kapak işlendi izmirdeki halinden çok çok iyi ztn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları