Ben artık bu adamları anlamak için uğraşmıyorum..Zamanında biri bi laf etmişti.. Adamlar kefenle geziyo tabi yapar diyeHala gülerim aklıma geldikçe.
Hadi yan falan tamam da..Ateş etmek niye hahaha![]()
adam harbidien iyi kullanıyor ama.. başkası olsa 100 takla atmıştı..
agar cesaret ısteyen bısı bence tebrık etmek lazım her ne kadar mal olsalarda![]()
Şaka maka harbiden çok iyi kullanıyorlar.. Ama nasıl tutunmuyo bu arabaların hiçbiri ya.. Ben şimdi çıksam 200'le bi kere kırsam direksiyonu böyle.. İkinci yanda başlarım yuvarlanmayaTutar benim arabanın lastikleri..
Sıcak asfalt kabak lastikle yapıyolar diyeceğim.. O zaman da böyle açı verdikten sonra arabayı tekrar nasıl alıyor düze..
Ama binmek isterdim bi kere..![]()
ben de hep merak ederim bu manyaklar nası takla atmıyo,bneim içinde olduğum araba bu açıları gördüğünde en son duvarın içinden geçtiydikbi de 02:44 de yola nası geri döndü o araba nası savurup atmadı anlamadım adamlar komple kumda gidiyo şaka maka..
burdaki mıcırlı asvalt ta da yapsınlar![]()
Dikkat ettiyseniz adamlar arabanın içinde hep 4 kişi.
Eskiden bu salaklar bu işleri tek veya 2 kişi yapıyorlardı ilk denemeleri hep takla ata ata kazalı videolarla doludur.
Daha sonraki yıllarda arabanın içine 4 tane beyinsiz kişiyi oturtarak buun çözmüşlerdir. Bölelikle araba her daim yere basıyor asfalttaki kum ve kabak lastikler sayesinde araba takla atmadan yere basarak hem yan veryor hemde dönebiliyor.
Akıl işi değil yaptıkları bir bokta yok zaten.. Ha ben yapabilirmiyim yapamam ama yapacak kadarda aptal değilim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)