nıhayet dısardan seyredebıldım iesi kanka keske daha musaıt olsa yuksek hızlara cıkabılseydık trafıkten deneyemıyoruz kı
Printable View
nıhayet dısardan seyredebıldım iesi kanka keske daha musaıt olsa yuksek hızlara cıkabılseydık trafıkten deneyemıyoruz kı
zewklı olmaz mı kanka zewk aldım yalan yok muhabbet bıle yeteer ama enes ıle denememızde cok zewklıydı o gecıcek bız gecıcez soyle boyle ınsan heyecan yapıyo kımın yanına gıtsek fuatla her zaman korkarak gıttık ulan bu bızı 2 boy 3 boy gecer dedık ama hep yanıldık maksat gecılme degıl tt ve ceco bızı gectı onemlı degıl ama
mşşallah alıcan;)
massllah kanka allah daha ıyılerını nasıp etsın ıkımızede
ies fenaa ;)
Havalar serinledi ies coştu iyice maşallah :)
Çok farketti gercekten buz gibi hava MİSS:D
Maşallah araçlara.RS bırakmasa net olur nasıl gittigi :)
Kazasız belasız herkeze :)
maşallah araçlara kazasız belasız
ayağınıza sağlık beyler
Alican bravo kardeşim iyi yürüyor YC ama Civic gerçekten çok çok iyi. Bi de erken bırakmasan. 4 e attığınız gibi bırakmışsın.
fuat masallahh masallahh. ikinizide tebrık ederm arkadaslar.
maşallah araçlara turbo ies çok başarılı gerçekten özendiriyor insanı :D
masallah alican yc baya hızlı kazasız belasız :)
fuat sanada masallah kanka hep hızlı gıdıyosun bıraz yavasla evlenıcen barklanıcan olum :D
maşallahhh araçlara....
maşallah ies sıkı yürümüş işlemlerine göre ama rs de boş değil
Ulan Alican. Hep aynısın. IES'in basar basmaz 2 bitecek şekilde bastırıyorsun.. 2 boy arkada kalınca selektör atıyorsun.. Yürüseydin ya bi 220 230'a kadar, 10 boy görseydik :D
IES'e maşallah :)
maşallah araçlara ben bugune kadar Suat abinin yaptıgı yürümeyen bir araba görmedim,Allah kaza bela vermesin
edit:Alican sana ayrı bir maşallah vites çekmeni beğendim ;)
fuat kanka sıcak havada bı denıyelım mı :D:D
bu arada rs lerın kıng ı gelmek ıstersen hafta sonu burda denıyebılırız alıcanında dedıgı gıbı bıze uzak senın dedıgın yer ve tek bı araba ıcın gelmek :D
la sen degılde fuat saplıcak bıze la:D:D sana sapladı sırada ben varım
Kanka sagımıza cvk solumuza alican rs deneriz gecen hafta s2000 lere yaptık öyle denemeler güzel oluyo
atarız la bızde nabalım acımayız atarız kanka bılırsın benı
61 kere maşallah :D:D