|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
merhaba arkadaşlar. arabayı aldıktan sonra bi video çekeyim dedim. yanlız tek başına video çeken arkadaşlara hak veriyorum, hem yol, hem kamera, hemde vites atması baya zormuş. vites atışları çok hızlı değil, idare edin.
haa birde muhtemelen başka video çekmicem, dün ceza yedim, komple egsozu söktürüp orjinali takıcam. arabada zaten polish, chip felan var. orjinal egsozla pek zorlamam arabayı, zarar vermesin diye. İyi seyirler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
MaşAllah...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
maşallah,ceza içinde geçmiş olsun
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: loading..
|
gayet güzel yürüyor maşallah
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: -
|
makina gidiyor
maşallah
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
maşallah.. geçmiş olsun
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
gayet güzel tırmanıyor devir saati ama polis tüm heyecanını almış anladığım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
güzel çeviyor bence maşşallah
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
acaba diyorum orjinali takıp, trafiğe gösterip sonra gidip eskisi gibi 61lik düz boru, sonda ss ortaya ise sesi baya bi azaltacak bi orta susturucu mu koysam? en azından orjinalinden daha az kasar.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
maşallah..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
rs in sesini kesmek zor olur diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Maşallah, ceza için geçmiş olsun abi. kazasız belasız inşallah.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
ses derdini biz iyi biliriz...
qtp yaptım onun için ortada kısa bir susturucu ama yine de egzostan gümbürdüyor. sesi kesmek için büyük bir orta ve +son susturucu lazım. o zaman da sıkıştırıyor. qtp sadece ses için uygun performans için uygun olmayan bir meret.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
valla hocam bilmiyorum. polisle beni uğraştırmıcak bişi olsun yeter. zaten ortaya susturucu koyunca mecburen yazılımı da güncellemem gerekecek gibi. wimmer düşünüyorum ama bakalım. önce maddi durumu toparlamam lazım....
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
düz boru stock son susturucu ile ses çok mu kötü oluyor rs te?
maşallah bu arada güzel gidiyor
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
alinin eski araba jgl mi bu rs acaba? sesi çok hoştur aldıgınız gıbı ıse eger...fakat anlasılan polis bayagı bı canınızı sıkmıs,huzurla bınersınız ınsallah..
__________________________________ Life is just a dream on the way of death! |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ---SARI---loading............................... By.AHM performance
|
maşşallh kardeşim 4 bin aracın ölü deviri olmasına rağman iyi imveleniyo aracın asıl dolu ciğer zamanı 5bin dir 5 binde bi otur gaza aradaki çevirme farkını gör artı 7300 7400 civarı çevirirsen daha üstlerde yakarlar devir daha hızlı çevirir araç 7600 çeviriyo o yüzden deneme yaparkende en kötü 4600 ün altına düşme 5000 nde açıyo çünki 5binde deneme yapmaya bak maşşallh araç konüsyonu hala salıklı zaten eminim gözün gibi bakıyosun eski JGL rs e
devam et bu arada çok geçmiş olsun bu zevkin zorluk tarafı ile karşılaşmışın ha şunu da ekliyim rolling yapmadan önce 180 200 lere kadar bi sıkma ihtimalin varsa sık rsler normal kullanımda kendini fakir moduna alır ona göre benzin verir ilk önce rollinge çıkmadan önce bi sık araç zengin moduna geçsin sıkmassan fakirde yürümüş olursun ilk sıkma ile ikinci sıkmanın arasında bay baya fark olur dost tavsiyesi
__________________________________ Loading.....%47 ![]() AVRUPA YAKASI GÜNCEL ROLLİNG VİDEOLARI TAKİBİ http://www.facebook.com/pages/ROLL%C...168004?sk=wall Son Düzenleyen percussionali; 15-10-2011 11:03. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
eyvallah ali hocam sğlasın. 7600 dönmüyorum pek, kıyamıyorum valla açıkcası 7200den fazla çevirmemeye özen gösteriyorum. ceza olayı kötü oldu. mecburen ortaya arabayı çok kasmıcak ama sesi mümkün olduğunca kesicek bi susturucu koyucam. sonrada zaten yazılım güncelleyebe kadar sıkıştırmam arabayı. sen ne diyorsun bu arada? ortaya normal ayarda bi susturucu kasar mı çok? sen daha iyi tanıyosun arabayı.
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ---SARI---loading............................... By.AHM performance
|
ozaman söyle söyliyim sana aracı bende bağlatmıştım zamanında muayne için orta ve son susturucularını taktım muayneden geçirdim flitremi gene eski
haline getirdim açık hava flitresi olarak sadece egzoz sus deneme yaptım dah önce bi arakdaşla oda bu siteden zaten görürse konuyu kendisi yazar onunla denediğimde abartmadan söylüyorum en az 8 10 boy geçildim 60 lığı çektirdikten sonra yarım boy önüne geçtim oda şaşırdı bi egzoz bukadar farketmez diye ama mağlesef Rs te egzoz çok önemli o yüzden banakalsa hiç takma derim ama anlaşılan baya sıkıntı etmişin kendineşöyle yap ozaman borularını değiştir 70 lik tak otraya 60lık bir susturucu sonada zaten ss in var onu koy sesi keser düz borunun verdiği performansı alamassın ama bi nebze de olsa tadını verir bana kalsa ben hiç yapmam ama seçim genesenin tabi
__________________________________ Loading.....%47 ![]() AVRUPA YAKASI GÜNCEL ROLLİNG VİDEOLARI TAKİBİ http://www.facebook.com/pages/ROLL%C...168004?sk=wall |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:51 ::::

acaba diyorum orjinali takıp, trafiğe gösterip sonra gidip eskisi gibi 61lik düz boru, sonda ss ortaya ise sesi baya bi azaltacak bi orta susturucu mu koysam? en azından orjinalinden daha az kasar.

devam et bu arada çok geçmiş olsun bu zevkin zorluk tarafı ile karşılaşmışın