Bir ekleme daha. Kötü benzin kullanmayın. Kötü yakıt + sürekli 8000 devir o motoru kırar.
Bu arada Okandan veya diğer arkadaşlardan cevap bekliyorum :) 180 e kadar 8 boyun hesabını hangi delikanlı verecek :hehe:
Printable View
Bir ekleme daha. Kötü benzin kullanmayın. Kötü yakıt + sürekli 8000 devir o motoru kırar.
Bu arada Okandan veya diğer arkadaşlardan cevap bekliyorum :) 180 e kadar 8 boyun hesabını hangi delikanlı verecek :hehe:
oo RS çiler Toplanmış selçuk beylerde burdaymış :)
Evet yok mu bir deluğanlı bu stoka stok iki RS arasındaki 8-10 boyluk farkı bize ayrıntıları ile açıklayacak anlatacak :) Bize ışığı gösterecek :D
İşi gücü bıraktın bize mi kitlendin Bora emmi :D
8 boy diye diye bi hal oldun anladık tamam Okanı bekliyorum ben salça olmuyorum sana hiç :D
Sen anca şanzıman kır dur bird 8 boy hesap de :D
Hoşgeldiniz efendim .... Ayır bacakları yapılcak araba var mı :D
Ahan da Okanım kızanım geldi konuyu okuyor hadi Okan olm işim gücüm var açıkla şu gerçekleri de işimize gücümüze bakalım :D
Yavv Bora abi benzin kalitesi bence kat kat düzeldi
Yapılan CAİ - Kısacası BAİ (Barzo Air İntake) Okanda çok işe yarıyor canlı şahidiyim 2 boy net alıyor BAİ den
Ayrıca Okanda Port polish mevcut 8-10 HP ekstrası var
Ayrıca arabada ciğerli yapıcak birşey yok
EB RS ile SS RS o zamanlar yarım - 1 boy önünde olabilir
O zamanlar karadüzen zamanlardı
Okan bu kadar arabasıylan özdeşmemişti
Okanda bende o günden bugüne HP olarak ileri gittik
bi açılklama yapıcam sizce stok rsle selçukla veya benim arabamla arasında kaç boy fark olur?
bora abi sanada soruyorum.
abi açıklıyorum ama anlamak istemiosunki :D
eb rs benle en son yani chip filtre egzos iken yakın yürüyodu benle ama ufak ayrıntıyı atlıosunben ozaman içerde kamyon filtresi ve sondada gülle gibi bir remus egzos kullanıyodum.
O denemeden sonra SS çok ilerledi o konunun başında koyduğum videodaki halinde barzo cai ye geçmiştik otto susturucuya geçtik kuş gibi oldu birde bunların üstüne emmeye kendi işçiliğimizle portpolish yaptık daha doğrusu öle bişiler yapmaya çalıştık :D ve son halide o videodaki halidir.
İbrahimde bilir ben EB ile denediğim zamanlarla şuan çok farklıyım. 8 boyu bilmemde helalinden 200 e kadar 4-5 boy atarım gibime geliyor.
Ki ozamanlarla şuanki değişimi en iyi bilenler arasında selçuk , aytuğ abi ibrahim abi bunlar çok iyi bilir ;) çünkü sürekli filtrenin yerini değiştirsek çıkıp otobanda deneme yapardık böyle böyle şuanki haline geldi araç..
yeterince açıklayıcı oldumu :D
Yani egzoz hafifliğinden 2 boy, yeni tip CAI den + 2 boy, barzo port polişten de +4 boy :D Anladım tamam :D Yeterince açıklayıcı oldu bu :D
Konu kapanmıştır. SS RS stok hali ile EB RS ten 180 e kadar 3 saniye öndedir. Bu da yaklaşık 8-10 boy yapar :D
Biz bunca sene boşuna okumuşuz akü...
ulan valla 6 sayfa oldu kavga çıkmadı way beeee :)
SS RS in eksozt sistemi leşler leşiydi
51 mm ip gibi bir eksozt sistemi yoktu
Aralarda 30 mm düştüğü oluyordu boğumlar cabası son susturucu tamamen vahşetti
Son susturucu Custom Remustu el yapımı inşaat demirleri mevcuttu içinde belkide 20 mm ye düşüyürdu :D
BAİ (Barzo Air İntake) zaten direk arabaya can veriyor
Filtre takılıyken 2-3 boy gerimde gelen SS - BAİ sistemine geçince yanımda yürüyor bunu defalarca denedik
ben hemen hemen hergün ibonun dükkana giderim :D SS kaputunu açarız kanka dur şu vidayı biraz sıkalım şunuda şutarafa çevirelim deriz sonra gel bide otobanda deneyek nolmuşderiz :D bi sıkıoz anaa araba bildiğin 2-3 boy almış :D sevinir eve dönerdik :D
SS çok saçma bi makina bizde çözemedik bora emmi senin mühendislikte kurtarmaz bunu çözmeye :D
Siz bence karbüratör ayarı yapıyorsunuz :D:D
Kulak vidasını sıktım 1 boy aldım
Şanzımanı sıktırdım 2 boy aldım
Öyle bazende motorun üzerine vidalar serpiştiriyordum o bile yarıyordu gül serer gibi :D
evet büyük sırrı açıklıyoruz rs in vidaları fabrikasyon olarak gevşek çıkıyor biraz sıkınca gizli güç orataya çıkıyor birazda barzo taktikler gerek tabi :D
bide ss i alınca hemen gittik bi kasaptan 5 kilo ciğer aldık emmesine falan sürttürdük sürtünmeyle bişiler kazanmıştır :D:D
ulan demek SS rs kasaptaki cigerden dolayı böyle ciger rs oldu :)
Vay alçaklar hemen söyleyin şu vida markasını ben de yarın gidip 1 koli alam :D
Hepinizin araçlarını Rab' bim kazadan beladan korusun.
barzo performance gururla sunar :)
SS Clio Rs gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır :D:D:D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...69832620_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...19636852_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...34834784_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...96530576_n.jpg
valla benden bu gecelik bu kadar gençlere örnek olsun diye sırları açıklamaya başladık :D SS ve sırları bölüm 1 :D