teşekkürler dostum
teşekkürler dostumdediğim gibi maşalla bizimde beklediğimizden iyi gitti
teşekkürler dostum
kamerim canımız sıkıldıkça gazlarız da sanırım bana daha büyük sıkıntı olur sen 20tl ye yapion ya rollü
abi çok teşekkürlerEGeden sonra büyük lütuf benim için
kardeşim teşekkürler
aynen kardeşim almış bulundum
teşekkürler
ibom benim yavaş yavaş yapcaz artık sende şu planladıgını alsanda bizde izlesek diyorum![]()
utku yaz 2871 'e gönder, polifonik 1.8t launch sesi cebine gelsin.
gutku yaz 2871 'e gönder, gerçek 1.8t launch sesi cebine gelsin![]()
maşallah butun araclara utku kardesım hayırlı olsun allah kaza bela vermesın orj.haliyle böyle gıdıyorsa sıkıntı buyuk demek MAŞALLLAHHHHHHHHHHHH![]()
MAsallhhh araçlaraa Utkuu kiwremmm Allahım esirgesinn masallahhhh tekrardann , gideri güzel bir araba gidişidee güzellkazasız belasız binn kardesımmm Kamerimm senin arabanda hayırlı olsunn tekrardannn
205 mii özledimmmmmmmm yawss ..... (SWAP ... _? )
[SIGPIC][/SIGPIC]
Olm sen var ya kaçarın yok artık bu ayıptan sonraGolf 4 aldın diye mi arayıp haber vermiyorsun nedir söyle bilelim
) Gelecem deyip gelmemeler, arama sormada yok, Msn'de bir kayıplar çok pis ceza keseceğim sana. O araba Bursa'ya gelecek aga kaçarın yok buraya yazıyorum
Haydi hayırlı olsun
)
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
maşallah kamer. bi bismillah çekseydin. alır almaz arabanın yarısını iptal edip, rollinglere düşmüşsün hemen![]()
utku hayırlı olsun tekrardan ankaran murat usta araca bakan şahıs demiştim benım cordoba bu yer dıye inanmamıştınız ankara da bi deneme yapsaydık ıyı olurdu ya bende dusunur oldum golf gti mi seat cordoba mı dıye![]()
hepımız Engin iz hepimiz Utku yuz
harbıden ha nekadar cok seat oldu Adana da butun arkadaslarımıza hayırlı olsun bu arada allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın hepımıze![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)