tam olarak kaç boy oluyor seat la aranızda?
Printable View
tam olarak kaç boy oluyor seat la aranızda?
maşallah hepsıne kazasız belasız karısık bı vıdeo olmus gercekten:D typerımı ozledım yaw.bızde az kısı degıldık zamanında haha:D
type r s2000.avi - YouTube
Bütün arabalara maşallah.
hahah maşallah eve dönerken uyandırmışsın olm çocuğu :)
adana usulü olmuş burhan,deneme yapan araç sayısı 2 gazlayan araç sayısı 22 :) :) :D
maşallah çok güzel yürümüşsünüz..
Type R ile 2.ci vites v-tec üstü hemen hemen 70 KM hızla basıldığında, Seat direk geriye düşüyor.
O yüzden seat'ın devrine uymak zorunda kaldık,devir 4500 - 4800'lere felan düşürüldü.Type R 5600 V-tec seviyesine ulaşana kadar, Seat leon 1.9 TDI kapisinda geliyor,5600 RPM' vtec açıldığında ise Seat leon gerilemeye başlıyor,5'in sonunda ara 3 - 4 direk oluyor..Bizim gördüklerimiz kadarıylaki,aracı en yakın takip edenlerden birisi bendim.
Maşallah her 2 aracada.. :icon_tup:
Ertesi gün pazar günü İstanbuldan yeni alip adanaya gelen 34 V Plaka'lı GC8 subaru araç, yabancı araç değildir.Oda bizimdir,Alican kardeşimizin maşallah kazasız belasız binmek nasip etsin.Çok güzel ve temiz araç :) Pazar günü hepbirlikte,gezip tozup biyerlerde sürttükten sonra :D otoban üzeri eve dönülürken denenmiş olup öylesine bi sıkak mı lan demeyle başlanan ibna'lık bi durum yaşanıldı:D 2.ci vites 70'lerde roll yapıldı, 2 3 4 Type R 1 burun farklı ile önünde denilebilir,aslında burun burun'a bi gidişhat var idi tamamen.. 4.cü vitesin ortasında benzin kesiklik yapıldığı için 4 vitesin ortasında bırakıldı, her 2 aracımızda stock motor'lar ile yürütülmektedir..Burhan 2 aracın tadımlık videoyu akşama inş upload eder.. :o
maşallah araclara
videoyu atıyorum başka konu altında
konu bekleniyor ;)
geldi konu:)
Maşallah her iki araca da. Yeni ve daha net videolar bekliyoruz. (:
o iş tamamdır;::)