rol var dediler geldim alican![]()
rol var dediler geldim alican![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
yer zaman mekan her zman deneriz gec saat deil ama hee![]()
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
araclara masallah alican zaten bu ısın pırı oldu cıktı.cvk zaten giderini herkez biliyo. yakın zamnda benımde işim bitiyo rs le .bır bulusma yaparız insallah.
Ukku şunlara bi sapyalım da rahatlasınlar yaa. Sen sağden ben sollarından geçeriz.![]()
IN BOOST WE TRUST
okan bence bidaha açın bakınnn abicim arabada conta olup olmadığına150.000 tl'lik arabaya binen adam 110 usd'lik parça için varsa var yoksa yok der,sölediğin cümlenin,yaptığın suçlamanın kime nasıl gittiğini düşünmeden msj yazmayın abicim
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
bi daha nie açalım kapağıaçtık hatta ben cometic takıcağım için okan bana verdi bende oem conta almıştım gittik ölçtük gösterdik heryere oemle aynı bizde şaşırdık ama oldu bi kere geçti sağlık olsun. kimseyi suçlamıyoruz biz gördüğümüzü sölüyoruz cometic conta var denildi ama araçtan çıkmadı suç bizdemi
alanmasın satanmısın sen??senin kafan dönen entrikayı anlayamıyosa bana deil yaradılışında etkisi olanlara tepki göster
seni unutmuycaz ALİDAN
Peki ince conta şu an nerde
Alındı mı alınmadı mı ?
Ustaya verildi usta mı takmadı
Çok karışık işler var bu işte
Ayrıca arabadan Supsan marka subaplar çıkmış
Toplanırken artık en ucuz şekilde toplatılmış belliki
nasl kanka şuanmı ucuz toplatılmış öncesimi anlamadım ?
contayı ben alıcaktım okan al dedi benimde içime sinmedi okan geldi ustayla baktık bi kaç yerede gösterdik cometic filan deil aynı oemle.. çıkmadı yani cometic bu kdr basit açtık gördük nie yalan söliyelimki ztn ne alıp veremediğimiz varki biz gördüğümüzü sölüyoruz oldu bitti boşver oem conta aldık 2 adet ztn
Hayır Okan iyiki üst kapağı açtırmış
Yoksa kalın subaplar ve ince olmayan conta işi piyasaya çıkmıycaktı
Önceden kim topladıysa artık ucuz toplamaya gayret gösterilmiş...
Yani Cometic ince conta zaten belli oluyor Oemler biraz daha farklı oluyor bunu en iyi sen bilirsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)