8-10 boy dienlerin kafasıda güzel galiba egzantirik headersla geçiceği max 3 boydur ki yine okan 2.3 boy geçicektir vites atsa . araçta sorun yok şuan boşuna gevelenmeyin![]()
walla arabanın bendeykenki durumunu bu forumdan da oldukca fazla kısı bılır zaten. Simdi yok icinden supsan kenarından yorsan icinden otomarsan durumları karısık oldu biraz.
hertarafı boklu değnek. açıkcası.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
aracı alan benım söktümdede conta yoktu bunun bı yanlıslıgı olamazkı yoktu orjınalın aynısıydı sıboplarıda degıstırdım ben cup sıboplarını yurt dısından getırtrek taktırdım bu arada manıfolda yapılan ıslemdekı farklılıgıda zaten olcerek anladın farklılık vardı dedım sadece ben burda kımseye sıtem etmıyorum aldım conta yok ıslem kotu falan dıye yapılan yapılmıs olan olmus ben arabamdan mutluyum huzurluyum bu arada cvk blok patlattı motor yapıldı dıolar aracımın pıstonları fabrıka cıkısı pıstonları hıc degısmemıs sanzıman kırdı dıolar kırmıs olsun farketmez o oldu bu oldu dıolar arkadaslar ben aracımdan memnunum cvk rs ı clıo rs olarak gecebılcek sadece kadır abının aracı var bunuda her zaman ıdda edıyorum burda daha yorum yapılcaksa sadece vıdeolara yapılsın cunku farklı yonlere cekılıyo konu gerek yok...
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Bu Camiyada tutunabilmek gerçekten çok zor. Bende RS' mi aldıktan sonra başıma gelmeyen kalmadı. Roll' e çıkarsın geçilirsin derler ki araba gitmiyor..., vites atamazsın derler ki şanzuman bitik... Geçersin derler ki vites kaçırdım... vs, vs
Benimde Yetkili servis yüzünden başıma gelmeyen kalmadı... Neyse ayrı bir topicte bunu paylaşacağım.
Yinede RS ayrı bir dünyaaa
ticaretmi acabasatmışlar kullanmadan
sıkıntı değil kanka biliosun elimize geçen güzelleşio biz subablarıda hallletik contayıda eksik bişe yok araçta izmirden aldğmzdan iyi halde yani .. Alper hocadaki hali daha başkaydı tabiki şuan yok türk malı çin malı vs gibi şeler yok
![]()
derler bu alem böle bende aracı yatırdığımda alican kırdı vs gibi sözler dolanıodu o.karı gibi ağız var millette denir yani önemli deil bilenler görenler bilio ztn cvkda aynı öle alper abideki gibi temiz hala temizliğine laf sölettirmem . kimseyide kötülemedik ama olanlar bunlar malesef bizde böle olsn istemezdik geçti gitti daha iyisi olucak inşallah neyse konu kapansın ..
Okan sana saplıcam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)