User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
236 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: CVK Rs YC Rs =)=) (2) :D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu ben de çok merak edıyorum Soner.

150 bin km kapak acmadan kullandıgım aracın durumunu gorunce ınsan uzuluyor.
    Alper abi o kdr temiz titiz baktığın kaliteli parçalarla beslediğin araç ne bilm bizimde canımız sıkılmadı değil direk senin elinden alsak gözümüz arkada kalmazdı ama olan oldu memnunuz araç yine sendeki gibi temiz içi dışı ona duacıyız

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam senin el bebek gül bebek baktığın, kimsede olmayan parçaları taktığın araba ne hale gelmiş.. videoları izleyince zaten bir problem olduğu belliydi..
    yav hıc sorma, bir de arabayı sattın mı hala garantisi sende devam ediyor Koskaca reno bile sıfır arabaya 2 sene garanti veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8-10 boy dienlerin kafasıda güzel galiba egzantirik headersla geçiceği max 3 boydur ki yine okan 2.3 boy geçicektir vites atsa . araçta sorun yok şuan boşuna gevelenmeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper abi o kdr temiz titiz baktığın kaliteli parçalarla beslediğin araç ne bilm bizimde canımız sıkılmadı değil direk senin elinden alsak gözümüz arkada kalmazdı ama olan oldu memnunuz araç yine sendeki gibi temiz içi dışı ona duacıyız
    Gule gule kullanın gencler, walla bu durumlarını gorunce emeklerime yazık olmus demek geldi icimden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav hıc sorma, bir de arabayı sattın mı hala garantisi sende devam ediyor Koskaca reno bile sıfır arabaya 2 sene garanti veriyor.
    keşke bana özel mesaj attığında ben yanlış anlamayıp sana fevri cevap vermeseydim de ben alsaydım bu arabayı.. yanlış kişilerin elinde yarış atını, sütçü beygirine çevirmişler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla arabanın bendeykenki durumunu bu forumdan da oldukca fazla kısı bılır zaten. Simdi yok icinden supsan kenarından yorsan icinden otomarsan durumları karısık oldu biraz.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden vakti zamanında satın alan arkadaş Buğraya, birer takım emme eksoz subapları segmanlar ve butun conta takımlarını ben verdim.
    Bu parçaları kullandılar mı

Kullanmışlar ise gene mi kırdılar motoru ?

Kullanmamışlar ise daha vahim

Mantıklı bir açıklama bulamadım ben hocam

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hertarafı boklu değnek. açıkcası.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Selcuk simdi bu soruların cevabını en iyi benden sonraki kullananlar birlir.

Ben RSi Buğraya verdiğim de kapağı hiç açılmamış sıfır cup şanzımanlı ve sıfır km den itibaren servis bakımlı teslim ettim. Sonrasını bilmiyorum.

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı alan benım söktümdede conta yoktu bunun bı yanlıslıgı olamazkı yoktu orjınalın aynısıydı sıboplarıda degıstırdım ben cup sıboplarını yurt dısından getırtrek taktırdım bu arada manıfolda yapılan ıslemdekı farklılıgıda zaten olcerek anladın farklılık vardı dedım sadece ben burda kımseye sıtem etmıyorum aldım conta yok ıslem kotu falan dıye yapılan yapılmıs olan olmus ben arabamdan mutluyum huzurluyum bu arada cvk blok patlattı motor yapıldı dıolar aracımın pıstonları fabrıka cıkısı pıstonları hıc degısmemıs sanzıman kırdı dıolar kırmıs olsun farketmez o oldu bu oldu dıolar arkadaslar ben aracımdan memnunum cvk rs ı clıo rs olarak gecebılcek sadece kadır abının aracı var bunuda her zaman ıdda edıyorum burda daha yorum yapılcaksa sadece vıdeolara yapılsın cunku farklı yonlere cekılıyo konu gerek yok...
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Camiyada tutunabilmek gerçekten çok zor. Bende RS' mi aldıktan sonra başıma gelmeyen kalmadı. Roll' e çıkarsın geçilirsin derler ki araba gitmiyor..., vites atamazsın derler ki şanzuman bitik... Geçersin derler ki vites kaçırdım... vs, vs
    Benimde Yetkili servis yüzünden başıma gelmeyen kalmadı... Neyse ayrı bir topicte bunu paylaşacağım.
    Yinede RS ayrı bir dünyaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ticaretmi acaba satmışlar kullanmadan sıkıntı değil kanka biliosun elimize geçen güzelleşio biz subablarıda hallletik contayıda eksik bişe yok araçta izmirden aldğmzdan iyi halde yani .. Alper hocadaki hali daha başkaydı tabiki şuan yok türk malı çin malı vs gibi şeler yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süpsan nedir yav sadece filtre kiti 1800 TL olan araba da o subapların ne işi var.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı alan benım söktümdede conta yoktu bunun bı yanlıslıgı olamazkı yoktu orjınalın aynısıydı sıboplarıda degıstırdım ben cup sıboplarını yurt dısından getırtrek taktırdım bu arada manıfolda yapılan ıslemdekı farklılıgıda zaten olcerek anladın farklılık vardı dedım sadece ben burda kımseye sıtem etmıyorum aldım conta yok ıslem kotu falan dıye yapılan yapılmıs olan olmus ben arabamdan mutluyum huzurluyum bu arada cvk blok patlattı motor yapıldı dıolar aracımın pıstonları fabrıka cıkısı pıstonları hıc degısmemıs sanzıman kırdı dıolar kırmıs olsun farketmez o oldu bu oldu dıolar arkadaslar ben aracımdan memnunum cvk rs ı clıo rs olarak gecebılcek sadece kadır abının aracı var bunuda her zaman ıdda edıyorum burda daha yorum yapılcaksa sadece vıdeolara yapılsın cunku farklı yonlere cekılıyo konu gerek yok...
    Manifoldları ben canlı gözle gördüm Okan
    Üst manifoldda her delik farklı boyutlarda gibiydi gözlen görülebiliyordu yamukluklar
    Arabayı hakkıylan toplandığınıza eminim..

Blok kırıklığını veya şanzıman kırdığını kimse söylemiyor CVK için
    Senin yanındayız kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manifoldları ben canlı gözle gördüm Okan
    Üst manifoldda her delik farklı boyutlarda gibiydi gözlen görülebiliyordu yamukluklar
    Arabayı hakkıylan toplandığınıza eminim..

Blok kırıklığını veya şanzıman kırdığını kimse söylemiyor CVK için
    Senin yanındayız kanka
    derler bu alem böle bende aracı yatırdığımda alican kırdı vs gibi sözler dolanıodu o.karı gibi ağız var millette denir yani önemli deil bilenler görenler bilio ztn cvkda aynı öle alper abideki gibi temiz hala temizliğine laf sölettirmem . kimseyide kötülemedik ama olanlar bunlar malesef bizde böle olsn istemezdik geçti gitti daha iyisi olucak inşallah neyse konu kapansın ..

Okan sana saplıcam

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan bence bidaha açın bakınnn abicim arabada conta olup olmadığına 150.000 tl'lik arabaya binen adam 110 usd'lik parça için varsa var yoksa yok der,sölediğin cümlenin,yaptığın suçlamanın kime nasıl gittiğini düşünmeden msj yazmayın abicim
    arabayı actık baktık bu işi yanlış anlama kesinlikle ilk defa da yapmıyoruz orjinal conta çıktı araçta emin olabilirsiniz..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gule gule kullanın gencler, walla bu durumlarını gorunce emeklerime yazık olmus demek geldi icimden.
    EB RS motor kırdı dediklerinde de ben benzer hisleri yaşamıştım Alper. Şu bir gerçek ki kimse senin malına senin gibi bakmıyor. Milletin derdi RS aldım canını alayım herkesle heryerde her ortamda sıkayım. Bizim olayımız ise bambaşka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EB RS motor kırdı dediklerinde de ben benzer hisleri yaşamıştım Alper. Şu bir gerçek ki kimse senin malına senin gibi bakmıyor. Milletin derdi RS aldım canını alayım herkesle heryerde her ortamda sıkayım. Bizim olayımız ise bambaşka.
    aynen kanka nokta.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav Kaan Yurt dışından CUP ları getirtti CVK ya yeni olan bir olay

Ama arabanın üzerinden bildiğin Supsan çıkıyor

Supsan ve Orjinaller arasında bariz bi fark var

Burda supsan ile orjinal fotorafını koycam bu işi bilenler açıklamayı getircektir çüşş diyceklerdir

böle güzel açıkladığın için teşekkür ederim. selçuk doğru cekmiştik bunların fotosunu..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)