yurt dışındaki organizasyonlarda türk bayragının olması gurur verici.
emeklerinize sağlık. başarılar.
Printable View
yurt dışındaki organizasyonlarda türk bayragının olması gurur verici.
emeklerinize sağlık. başarılar.
gönülden tebrik ediyorum sizi.kolay diil o kadar zahmet vs.
bi dahaki sefere bence araçlarınızı komple giydirin kırmızı beyaz öle gidin :)
Tebrikler. Umarım daha iyi noktalara gelir ve bizleri gururlandırırsınız.
video ffoto vs. olmasa dahi orda olmanızdan gurur duydum tebrık ederım...
kı vıdeolar ordakı ortamı azda olsa yansıttı buraya emegınıze saglık.
basarılarınızın devamını dilerim...
başarılarınızın devamın dilerim ....
başarılarınızın devamını dilerim, böyle bir organizasyonda olmanız gerçekten gurur verici..
Tekrar tebrıkler 1ıncı kım oldu
yurt dışında ulkemizinde isminin varolması gurur verıcı zamanla daha ıyı dereceler muhakkak cıkacaktır. tebrikler.
Tebrikler umarım güzel derece yapabilmişsinizdir TR plakalar yurtdışında görmek gurur verici.
Umarım ilerliyen zamanlarda avrupa şampiyonuda çıkartırız :)
insallah...Avrupa daki başarının %85 i maddiyata dayanıyor arkadaslar ralli de ki gibi ucuk meblalara gerek olmamasına rrağmen gerekli destek yok...orda herkes 3 turda bir 0 lastik takabiliyorken biz cıkma,civili,5 senelik lastikler kullanıp derece yapmaya calısıyoruz...burdan yetkililere sesleniim dicem ama en yetkili insan admin o da bize sponsor olmaz : )
tebrikler arkadaşlar basarılarınızın devamını dilerim
Orada bizi temsil etmeniz çok gurur verici
sizi tebrik ediyorum inşallah sağlam sponsorlar bulursunuz iyi dereceler elde edersiniz. two bic mac :=)
gurur verici. çok daha güzel sonuçlarla çok daha fazla arkadaşımızın orda olmalarını temenni ediyoruz. teşekkürler... :icon_tup:
yasak miymis ? ne sacma :DAlıntı:
The Turkish drivers have been retained by the police just because of filming with some GoPro cameras
bravo başarılarınızın devamı gelir inşallah bir Avrupa şampiyonluğu iyi olur :icon_tup: ama yinede güzel inşallah güzel bir sponsor ve güzel dereceler görürüz ...
king of europe un sitesinde rewiev de var : )
Bu durum cok sevindirici , Ali abiyi de sizi de tebrik ediyorum :)
tebrikler, gurur verici goruntuler.
Cesarettir, tebrikler arkadaşlar..
tebrikler.
daha can alici dereceler bekliyoruz..yıkın orayı..yıkmadan dölnmeyin....nedir bu almanların türklerden çektiği:)
tebrikler arkadaşlar.
tesekkurler herkese...haftasonu yaklasık 15 dk lık bir video upload edeceğim
Tebrikler. Gerçektende gurur verici bi olaya imza atmışsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum ve bol dumanlı videoları bekliyorum :icon_tup:
Tebrik ederim beyler Cesaret edip oraya gitmeniz bile güzel işalah daha güzel işler çıkarırız Musti ve Mert sizi oralarda görmek istiyoruz
Videoların render işlemi beklenenden uzun sürüyor sanırım.
cbe olimpiyattaki organizasyonlarda en beğendiğim araçlardan biriydi.devamı da gelir inş.
tekrar kusura bakmayın render işlemi değil edit işlemi suruyor.***** butun gun evde boş oturan insanlar değiliz.Ayrıca antremanlarda geçirdiğim ufak kaza dolayısıyla arabamlada iilgileniyorum o yuzden biraz daha uzadı bu durum.
tesekkurler arda
Tebrikler ülkemiz adına gurur verici inşallah imkanlarınız daha iyi olurda güzel işler çıkarırsınız.
Arkadaşlar tekrar merhaba...konun üzerinden çok çok çok uzun zaman geçti farkındayım ama ne yazıkki videolar yeni bitti...yarın montajlanmış haliyle yayınlayacağım bir aksilik olmaz ise...önden tadımlık koyayım dedim
KOE Qualification lap from Greece | Facebook
KOE battle with nice friend @Greece | Facebook
İlk videodaki senaryo güzel olmuş bornoz :D sonra Mc :) helal olsun valla size yurt dışına taştınız facedeki videoların birinde 20. saniyede az daha patlıyacaktılar galiba spin attı zaten Allah korumuş.
Tebrikler, son videoyu begendim.
video bitti ancak beğenmedim...O yuzden son bir edit yapacağım....tekrar kusura bakmayın arkadaşlar....
5 ayda totalde 50 saniyelik video mu editleyemedin? Alinin bulunduğu görüntüler varsa görmek isteriz