hehe geyik de değil işin sonu meydan okumaya varcak sonra al sana bir CTR-M6 topici daha![]()
Şaka bir yana VTI değil mi kardeşim hepsi 10 numara gidiyor
![]()
hehe geyik de değil işin sonu meydan okumaya varcak sonra al sana bir CTR-M6 topici daha![]()
Şaka bir yana VTI değil mi kardeşim hepsi 10 numara gidiyor
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
İçinden geçicem olum seninkide arabamı, aha böyle boy boy geçicemeuheuehue
Bekliyorum walla Koray gelince kesin haber ver. Ama araba bitmeden gelme, bi B20'ye bineyim
![]()
hahaha benim peder de uluslarası nakliye yapıyordu emekli oldu bıraktı işi, tam benim vti alacağım zamanı bekledin bırakmak için dimi dedim güldü![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ıı kaynatıyonus![]()
ilk videodaki ses çok tatlı cıkmış inceden inceden
ikinci videodaki tam kafa patlatan cinsten ama yandaki araçlarıda tam gaza getirmelik dogrusu
yiğitcim senin arabadaki eksozu ben biliyorum çok fena ortalığı yıkıyor sen onunla istanbula kadar nasıl gittin ?![]()
koray valla e5 ı birbirine kattıdık harbıden
ama gel sen bizim yollar oraya benzemez....5 li 6 lı senfonı yaparıs her turlu![]()
yakında farklı seslerle gelıyorum comıng soon....![]()
surprız soylenmez
tünay
ses degıstı pekde gusel oldu...thanks mınıks
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)