MAŞAALLAH,ayrı bir dünya emeklerin karşılığı fazlasıyla alınmış,RABBİM bizede nasib eder İNŞAALLAH,dünya ya örnek bir araç bmw olarak.pat pat ses eksozdan mı geliyor.
Printable View
MAŞAALLAH,ayrı bir dünya emeklerin karşılığı fazlasıyla alınmış,RABBİM bizede nasib eder İNŞAALLAH,dünya ya örnek bir araç bmw olarak.pat pat ses eksozdan mı geliyor.
inanmayanlara KAPAK olsun o halde..
Allah utandırmasin
Maşallah Mert abi :)
Masallah abi :)
taktire şayan....
flaş belleğe dua indirip muska diye takan ulvi yok piyasada :D
idda edenler vardı güzel m cvp olmuş amma velakin ! nie patırdıo o pro Drag ların süresi var abi biliyon dimi
hey maşallah tekerine taş değmesin mert abi Kapağı sıkalım da hava kaçırmasın .... ;)
Allah kaza bela vermesin maşallah suphanallah
Birgün bende böyle hızlanmak istiyorum inşallah
Masallah...
maaaaaaaaaşaaaaallllllahhhhhhhhh
Üstad Maşallah. Kazasız belasız.
///M Power
maşallah kazasız belasız ....
Güzel dilekler için teşekkürler.
Testlerin tamamında test amacı vardı, heyecan yüksekti. Hiçbir zaman çekim yapalım diye yola çıkmadık. Her seferinde parça/sistem test ettik.
Yeni turbo, yeni manifold, yeni XYZ...Heyecan yüksekti ve çekim umrumda olmadı.
Her test bir önceki testten farklı olduğu için, malzeme ve sistem açısından, aklım testte oldu.
Bu çekimi basit bir fotoğraf makinesi ile yaptık, roll bara taktık.
Araçta Chasecam var idi, arızalandı, tamire amerikaya gitti, yolda geliyor.
Video çekimi her araca her zaman yapılır, yeter ki kamera olsun.
Bugün ister ferrari, ister tır, isterseniz traktörü çekebilirsiniz. Çekim yapmak kolay.
Amma hızlı ve dayanıklı ve istikrarlı araba kolay yapılmıyor.
Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum, her test günü heyecanla geçiyor, bazı günler 8 saat yolda geçiriyoruz, sök tak, lastik değiştir, buji değilştir, kopan çıkan hortum tak, software üzerinde değişiklik yap, kayıtlara bak, tekrar softwarede değişiklik yap, yolu kontrol et, patinaj oldu araca hakim ol, aracı yolda tutmak zor, gürültü var....kısacası çekim o anda önem taşımıyor.
Allah'a şükür her testte 4.2-4.3 saniye koşan bir M3 yaptık. Yeni sezonda Allah kısmet ederse test edilecek konular var. Amaç video çekimi olmayacak.
Amaç: "nasıl daha hızlı ve dayanıklı ve her bastığında aynı süreyi veren M3 yaparım"
Gönlümden geçen noktaya geldiğim zaman kaliteli çekim yaparız inşallah.