özgün inandıramazsın bizim insanımızı hatırlarsan benim arabayada yazılım var diyolardı :D
Printable View
özgün inandıramazsın bizim insanımızı hatırlarsan benim arabayada yazılım var diyolardı :D
Vallahı helal olsun o basıncla ınanılmaz gıdıyo emegı gecenlerın elıne saglık evet dun beraber baktık mamı alptug ben, ozgun newyorktan baglandı:) ben bıle 1 1.1basıyo dıye tahmın ettım ama 0.8basıyomus:)
Ya sadece sen deil buraya yazamayıp yazdıranlar var 1.1 1.3 deyip ortalığı kızıştıranlar var,en soguk havada basabileceği en fazla basıncı bastı kimse götünden uydurup cokcokcularına yazdırmasın
kime ne yaw 1.2 bassan kime ne 2 bar bassan kimene eğleniyosanız problem yok ama bizide çağırın :)
isteyen istediği kadar basar inanmayanda bırakıp gaçar bu kadar basit
harbiden bende onu anlamıyorum bassa ne olur basmasa ne olur. Her türlü geçio mu bitti gitti. Bu arada Özgün arabadaysa basınç açılması normal yaw. :D
basın acıklaması beklıyoruz :) bıde bu arabanın lansmanı olacakmı kendımız test edeckmıyız haha:D
Özgün bırak allasen,
kısmışsınız basıncı almışsınız log u (:
herşey iyi güzel hocam da masaüstündeki duvar kağıdı da ne öle :D
fazla söyler eksik söylemez :)
Bu ozgun ayardan falan anlamiyor bunun matematiginede beden hocasi girmis zamaninda o yuDen bunun matematigine guven olmaz 1.1 der 0.8 basar 1.5 der 2.0 basar muamma bi adam :)
bu evliliğe itirazım var bu foto feeyykk :D
niye insanların moralini bozuyorsunuz
bn böle mutluyum :=)