sen geçseydin sana gazı verirdim :D :D
ama adam bariz king oldu.. artık RS yerine egzantrikli VTi (var ise), sağlam yürüyen bir RC (var ise), EMG gsi falan gibi arabalarla denemeli.. :)
Printable View
eğri oturup doğru konuşalım selçuk şimdi . sen bundan 3-5 gün önce forumlarda bana kaldırıordun msndede 1 boy geçebileceksin en fazla yanında gelicem veya ben geçicem diyordun doğal olarak sinirleniodum nie kapak ne kdr farkedebilirki diyordun yalanmı hyr .. bende onun için seni hafta içi bi an önce çağırdım deneyelim son bulsun bu olay die millet öle inanıyor çnkü öle olmadığını görsünler illaki aramızda fark olucak Kaanın işçiliği tartışılmaz illaki etkisi vardı bölece belli olmuş oldu .. hala diyorsan 1 boy geçebilirsin beni ne diyim.. bende tebrik ederim o speclerde araban dier rs lere göre hızlı
Ben sana makarasına takılıyordum
Utkuya veya Alper hocaya sorabilirsin
Şu an Alicanı çıldırtıyorum falan diye takılıyordum onlarada :)
Senin geçiceğini biliyordum zaten videolarından kadran çevirişinden belliydi
Ama ben tekrar yarışmak istiyorum
Sakın yanlış anlama gene geçiceksin yenilen pehlivan güreşe doymazmış anlayışı değil kesinlikle
Sadece adam gibi video çekilip foruma koyulması açısından diyorum
Yanlış anlaşılıyor bu tarz çıkışlar ben geçilceğimi bile bile tekrar yarışmak istiyorum :)
Hem geçtiğinin veya arkada kaldığımın bir önemi olmadığını görürsün hemde artık yakanı bırakırım :)
Benim VE RS zaten kendini kanıtlamış bir araç kaç tane yazılımlı port polishli arabayı geçtim ben bile ıunuttum ...
Selçuk'a laf yok. En yakışıklı RS'çi. Hepiniz bıldırcına benziyorsunuz :D
Maşallah araçlara. Alican senide tebrik ederim. Özüne dönmene (rs) sevindim. Bir iki aksilikte yaşasan maşallah işler tıkırında artık.
Yav Selçuk o değilde bugünleri Tahtel'de görmeliydi:D
Okan olm madem tünel yapmıyordun bana EZN ile denemelerinde artık neredeyse sağ kapıma çarpacak kadar neden dibime girdiğini ve bunu her denediğin arabaya yaptığını söyle bakayım kızanım :D Yoksa bizi çok mu seviyosun da roll de bile yanımızdan ayrılmak istemiyosun :hehe:
Biliyosun tünel tek bir şekilde olmaz. Farklı bir sürü yolu vardır tünelin. Mesela geçileceğin bir arabanın dibine kadar sokulup onun yardığı rüzgar tünelinin içinde kalmak gibi :)
senin aracını herkezs biliyor zaten bi çok rs i geçtiğinide biliyoruz laf yok hızlı .. deneme konusuna dönersek deneriz yine tabiki bunun yenilmekle pehlivanla alakası yok her zaman basarız zevkine hırs yapma :D
en yakışıklı rs çi ünvanını selçuğamı devrettin way be:D:D
bende teşekkür ederim hızlı f7r :D
Yani yaşlıyız maşlıyız ama bazı şeyleri de bırakın bilelim :hehe:
Canımsın :) Bir zamanlar en karizmatik RS çide sendin :D
Nerde o eski Clio Rs çiler
Erenim görse ne olcak tahtele ben yaptım 20 boy :D
Videoları buraya bile koymadım istemedi diye :D
Adamın üst kapak işli - taşlı - yazılım var - emmeler işli - kelebek işli
Kaan Şeytan taşlar gibi taşlamış arabanın her yerini
Bırakta gitsin yani arabası
Ama diğer videolara kilidim ben :D
Onlar yok piyasada:D
Usluba dikkat edeyim sapıttırmıyım ortalığı :D En cezbedici çekici RS çi de bendim diyim konu kapansın :hehe:
Alican benim MEgane sağlam olaydı günde 10 posta arardın beni gelde deleyim diye:D Selçukta peşinden tabi sonra grup indrimi:D
Selçuk itiraf et Thtel'in araba ciğerli araba. İşlemi taşı kumu kenara koy. Tek filtreli gülle 16 jantlı halini kullandım arabanın şaşırdım şahsen
Fideyo yok fideyo yok. Neın davut