lan ne adamsın millete sor sölesin :D:D neyse bu gece harbi gel deneriz bi kaç araçlada sıkarsın :D
Printable View
UR RS(filtre,egzoz,yazılım) & DBS TYPER(headers,filtre,egzoz,ayarsız k pro) :D - YouTube
şu videoya ozamanlar ne gülmüştüm yaaa :D:D
neyse tamam ayarlayabilirsek ordayım bu gece :D
azuzahuazhaz o zamanlar sizin yc yi 7 boy geçtiğiniz gibiydi enjektör vs hadi hadi n azlanma yakıtını koy gel :D 105 oktanda olr:D
konuları 8 ci sayfada okumayı bıraktım. ama beni ne kadar tanırsınız bilmem ama alican vitesi hakikaten iyi atıyo ve işin ana gerceğide şanzımana inecek şuanda parası durumu vakti yok;)
saygılar:)
Okumaktan en keyif aldığım konular rs konuları ne ararsan var hırs tutku intikam :D :D :D
17. sayfa ve hala kavga yok bu güzel bişey Rs çiler kardeş oldu artık :D
bu arada okan gelmeye adam arıyo her an damlayabilir :D:D
Alican kanka sen o akşam seçkinin elinde kamera gördüm ışıklarını felan yazmışsın ya kanka orda yazdıklarında ciddimiydin yoksa makaramı yaptın kanka :)
şimdi şöyle söylim ben bu konuda ylan konuşmucam alicanı severim kankamdır
selçuk abiyide severim ama şimdi şöyle bişe var selçuk abininde şanzuman korkusu var 1 vites iyi deil. alican maşşah harbiden hızlı hakkını kimseye yedirmem 2 ve geçmiştir o akşam 3 boy dogrudur. bir kaç videoda bir kaç denemede alicana
gerçekden iyi yürüdük geçmioruz o akşam yanlış anlaşılmasın selçuk abiyi savunmuyorum alican çok hızlı ama sunu söylimde ama selçuk abinin orda çok hataları vardı abi gaz kesiyosun o yüzden çok farkta oldu :) sarhoşmuydun abi
valla VE rs de iyi gidiyo maşşalh iki aracada şimdi kimse bişe deimez alican sulçuk abide tekrar denicek zaten uzun uzun basın çıksın herşey ortaya bide o akşam felaket trafik vardı tünellerde oldu ama inanın trafikten dolayı alican zaten geçiyo ve rs i ama selçugun elinde olan bişe deil trafik çok varr...
17 sayfa oldu hala bıdı bıdı :D:D sus az be tmm 1 boy oldu selçuk .. mami makinen gelirse söler kaç boy :) yalan değil diorm ki sana 7 denemenin 1 tanesinde tutundun tutundun dediğim arkamdaydın 1 boydu 150 de kestin sora bu kdr dahasını arama arıosan bu gün senle yine sıkarız:) okan intikamını alır yada:p:p
bence hiç kavga çıkmasına gerek yok 2 3 saat sonra yüz yüze bakıoruz :)
en hızlıda benim ayrıca:) ss fln getir kanka bizim bi turbo toros var onla denicez alicanada gider alicanla polishli bisikletle denicez ?
bikaç kişiden haber bekliyorum az buz yol değil toplamda 500km ye yakın yol yapacam rolle çıkacam bide ordan dönecem falan biraz meşakatli bir iş o yüzden yancım mutlaka olması gerek şartları zorluyoruz bakalım :)
off selçuk walla çok darladın olm tutunduğun filan yok 1 tane video var onu alıcam rahat ol 150 de gaz kesiosn tırsıp ordada arka tamponumdasın uzun gitsek yine 4 5 olcak hala darlıosn :) gönlün olsn yavru
Yok olm öyle birşey bas baya basıyoruz yav ne 150 km si
Hayal mi görüyorsun
Ben 2 kere tutundum diyorum
Yanımda Seçkin vardı yazmış işte :D