Alicanın arabası fena yürümüş.. bravo :)
Printable View
Alicanın arabası fena yürümüş.. bravo :)
maşallah araclara...:)
Selçuk silah arkadaşım geçmiş olsun ara ara olacak böyle durumlar yapacak bişey yok :) Maşallah 2 araca da.
alican gun gectıkce hızlanıyosun dıorumda yok dıosun:D
arap atı gibisin, koştukca açılıyorsun alican :)
maşalah rslere..
başka bir konuya da yazmıştım ama senin gibi vites atsam keşke alican.. ..maşallah..
oncelıkle araclara masallah ıkısıde guzel gıdıyor aslında herseyden once dıkkatımı ceken muhabbetlerın ıctenlıgı bırgun alıcan gecer bır gun yc gecer okan afferım lan tartısma cıkarmadan medenıyce konusmussun bır gunde ss dıyelım ozmn boylece rsler hızlanmıs olr gayet medenıce ıns hep dewam edersınız boyle masallah tekrar araclara
yanlız alıcan cok artıslık yapma alırım asagı zıplamalı gulmeler falan ;) goz kırpmalar akıllı ol adam ol lan!!!! :)
ikinizede tebrikler. alican hakkaten güzel yürümüşsün. yanlız benim bildiğim selçuk bunun altında kalmaz :) kapağı feln işletir bide düzgün bi yazılım çakar yakında :)
ve aynaya düşmüş ah beeee alican maşallah rs inede sanada kazasız belasız hızlı baya yc :)
şampiyon ve nerdesin kooooş tahtin gediiiiiy selçuk port mort açıcak heryeri geçicek yc yi bence :D
olumm rs konuları bitmiyorrr yaaa kim aldı bukadar rs i zamanında araştırıp bulucam :D
benim videolarım nerde ulannnn:;)
maşallah yc güzel gitmiş...
hahaha aslanın çıkma vakti geldi :D
Rolling var dediler geldik panpa ama kimse bizimle denemedi cvk ile de deneyemdik bı ara bı üçlü yaptık cvk ygz zz ies bı video var elimde sağlıklı olarak bız malesef 2 de sariyoz 1 boy önümüze cikiyolar sonrası *****:)
bence kral benım gozumde SS dır.. ss le denenmlerı we gorıurmelı :D okan hafta sonu buraya gel :D :D
Maşallah iki aracada.Yc güzel gitmiş gerçekten..
bak nasıl guluyorum
http://img585.imageshack.us/img585/8099/gulmekaw9.jpg
Uploaded with ImageShack.us
benim olayım belli. ben sadece okan ve alicanla denicekdim onun için çıkdım. aracım rodajdan yeni çıkdı. ve 76 ara boru 76 hks 18 jant ve lastiklerim koltuklarım çok ağar. aracım 5 de 6500 devirden sonra gaz yemiyo kesiyo. yığılıyorum resmen.. ve aşırı zengin çalışıyo.
ben kpro takmadan seninle denieriz zaten arabamı düzelttikden sonra. artık camiadayım...
kardeşlerim masada dedimki bu fırsatı kaçırmayın:)
sapladınız sapladınız, saplayamazsanız ömür bn,llah sağplayamazsınız. şaka bir yana, ben 2 boy gerinizden gelebilsem gene iyi diyordum. ama ne yalan sööylim rs ler hakikatten cok cok hızlanmış...
alican eski arabalarınıda b iliyorum bu hepsinden hızlı maaşşllh.
edıt: su can da m3 ü siteden bi çıkartsa artık:P