basın ekspreste yky yi okanın önüne çektim bu akşam 30 saniye kadar. bi selam verdim. sonra evime gittim artık gerisini düşün :D
Printable View
SS Okanla alican kafa kafaya idi hatta okan'ın yarım boy kadar one gectıgı vıdeoyu canlı olarak seyrettım..yanlz bu ıste bı ıs var gerisini dusn derken? Konusursan sansasyon olur gıbıme gelıyor =)
Yalan solemıs olmayayım yarım boy bıle olmayabılır..benım seyrettgım vıdeo o sekıldeydı..alıcanın onde oldugu vıdeo warsa ızlemedım..ızledıgım vıdeo uzerınden yorum yapyrm ;)
yakıta rakı katıyor
bence senin yağ bakımın yaklaştı ya ondan. 10bini doldurma şimdiden yenile yağını filtreni.
Evet o konuda haklısın
6000 km oldu aynı yağ duruyor
Bujilerde 2 yağ değişimidir aynı
Araba performanstan düşüyor demekki
Ama konunu ilginci biz Okanla 4-5 kez sıktık sen geldikten sonra
Okanla yan yana yürüdük gene
Aha dedik Okan senide ayıklıycaklar
Ama ne olduysa sonradan arabası mı açıldı anlamadık :D
evet beyler yalan değil ss le yan yana yürüdük :) tabi arabam gidişte açmadı kendini nedense selçuklada okan yan yana yürüyormuş selçukla deneyince 1 boy arkamdaydı soraki denemede 3-4 boy oldu öndeydim soradan açtı araba ss sorun yaşadı yaptık ettik gece 3.30 4 te bastık 1.1.5 boy oluo yine yc önde kelebek ztn 1-2 diş atıktı benim tam açmıodu ama helal olsn diyorum wallahi adamın araba zımba gibi
YC gecenin sonunda SS ile basmış
1-1.5 boy önündeymiş
YC arap atı gibi sonradan mı açıldı :D
pardon 1.5 olmadı 1 boy öne çıkıormda maslaktaki gibi 4 te gelip kafa çıkaramıo onu geçtim bu gece dünkinden kötüydü gaz telinden herhalde çnkü gidişte bide dönüşte kadran videosu çektim ikisi bariz farklı birbirinden nie öle oldu anlamadım .. maşallah ss e yan yana gittik sonuç olarak adam hızlı yapcak bişe yok :D
burda ne desem boş :) maslak yoluna basılınca evt ss 4 te kafa gösterio santimlik yanına geliorm yan yana gidiyoruz dönüş yotlunda açılsada arabam ss sorun yaşadı denemedik .. basın ekspresste basıldı yine araba bi gidio bi gitmio deişik :D soradan açıldı kadran videosu çektim ztn gidip gitmeyen halini .. kocaman maşallah selçuk sen takma kafana bu araçlar bi gidio bigitmio ;)
adam alel acele geldi
eger hazırlıgımızı yapaydık
sana 3-4 boy olurdu alican
hemde yine stok halde:D
eger silivri yoluna gelseydiniz
sok olurdun:D