abi orda duracan dur daha kim geçmiş SS i hopssss :D
Printable View
olm kafan mı iyi yazdıklarını mı unutuosun. adam geçtin demiş ki belli videolardan ama hala gel hızlı araba kullan 250 ye kadar 7 boy oldu gibi lafları kaç kere yazmışsın. Adam ben videolarımı istiyorum diyor sen kanka zaten geçtim diosun. Bizde sana geçememişsin demiyoruz ki.
Alican CVK nin ustundeki Colombonun yarısını almıs kendı arabasına takmıs az evvel itiraf etti.
Kelalper uzatmıyorum videolar mamide ve vercem hepsini demişti videolar yok salak gibi basmışız ozaman diyorum :D
Videoların hepsini istiyorum en doğal hakkım
Dİğerlerindede geçiyor zaten
Ben geçiyorum hiç demedim
Gecenin şampiyonu CVK hocam
Yav videoların hepsini istemem neden böyle uzattırdı muhabbeti
Çok basit yani
Videoların hepsini almak istemek neden geriyor ortamı anlamadım
sen önceki konuları bilimosun abi ondan ne desem senlede tartışma gibi knşcaz anlaşılan nese uzatmanın anlamı yok :) benimde uzun uzun gitiğim boy boy açtığım videolar yok mami abide veya silmiş çekmemiş bende istiorm nolcak şimdi kime kızıyım ? çok merak ediliyorsa yine basarız uzun uzun uzatmanın mantığı yok
maşallah araçlara :)
alican ver lan videoların hepsini adama kıllık yaratma :D:D getirtme beni oraya :D:D
Selçuk güzel konuşuyorsun da sağlıksız arabanın gidişi ile sağlıklı ve modifiye yapılmış araba arasındaki farkı söyleyip bunu sadece kapak polishine bağlaman bence yanlış olmuş.
Sen de biliyorsun ki sen YC'yi 5-6 boy geçerken senin araban olması gerektiği gibiydi, tanrı eli değdiğinden öyle değildi, sağlıklı olduğundan güzel gidiyordu, ancak YC'nin eksikleri vardı. YC sağlıklı, eksikleri giderilmiş, bakımları yapılmış halde aynı speclere geldiğinde senin 1 boy arkanda ya da 1 boy önünde olacaktı. Kapak işleme ve yazılım işiyle de 3-4 boy daha ilerledi. 10 boy ilerlemiş dersen kapak = 10 boy anlaşılır. Ama arabayı ilk aldığı günden 10 boy ileri götürmüş olabilir o ayrı. Eminim senin araban da ilk alındığı günden çok ilerdedir. Hem de stock :)
Hee video konusunda, ben takılıyorum yaw gerginliğe gerek yok. 2'nizi de seviyorum. :)
ıolm bu selçuk her gece içmesin kaskafalı yaa diorm ki 6-7 kere denedik 3 video varmış mami dio bunu mami ben çekmedim hala bana yüklenio keko 2 sini alabildim 60 mb hepsi ztn msnden çıktı adam olsa olsa 1 tane vardır . benimde uzun uzun gittiğim arayı açtığım bi kaç video yok ben ağlamıyorum
alıcan sen 5 ı kısalttında 4n senkromenc kırık senın onu ndn degıstırmedın bakıym ole bısey warsa ?
bu işi mami çözer ozaman :D
konuya gelsin yazsın mami kimse artık :D
örnek verimde uzamasın okanada yaptğn tünel :D
Cvk ve rs mov | İzlesene.com Video
cvk ile ve belki böle yürüdün benle videoda ama budan fazlasınıda yedin :D okanla biliosun okanın kullanımına göre aynıyız önde veya öndeyim
Tabiki ilk eksiklerinin tamamlanması kapak port polish yazılım
Before - After - 10 boy almış demek istedim zaten :)
Maradona gibi o tanrının eliydi demek istemedim :D
Yav diğer videolarda o kadar uzamıyordun burdakiler zaten en farkı açtıgın videolar :D
1. video güzel 2. videoda direk 4.lü yakmışım vites atamamışım 2. videoda erken bırakmışım :)
Diğer videolarda emin ol daha yakındım bunlara göre
Mami o gün dedi hepsini yollarım sorun değil demişti
Şimdi hepsi yollanmamış
Anlamadım bu işi
olm selçuk tünel yapmamış ki CVK onun önüne geçmiş şeritte araba var diye.
anlatamıorm galiba okan önüne geçmiş doğru selçukta arkasında dimi tünelle gidio yani tünelle gititği için ara açılmıo benim videoda ise selçuk bilerek arkama grio ilk videoya bakın selçuk en sağda ben en solda orta şerit boş ama arkama gelio ben en sağa geçiorm nie çapraz bi şekilde yer deiştirioruz düz gitmek varken :D demek istediğim tünel olunca ara açılmıyor ztn
Olm CVK senden daha iyi bunu zaten tartışmaya gerek yok
Ben ilk Okanı tebrik ettim çok sevindim arabası ok gibi gidiyor
Bu videoda 3. vites 4500 gibi bastırdım zaten CVK yı bilerek
Benim bi suçum yok yol bira yogundu trafik vardı Okan önüme atlamış burda
Yolun diğer tarafları dolu
Bu videoda önümüze bir araba atlıyor ben CVK ya arkadan giriyordum :D
Zor fren attım :D
Tebrikler CVK ya :)
Alican, RS'ler artık seni kesmez.. Yeni rakipler, farklı markalarla dene :D
Alican haklısın ilk videoda tünel yapmış selçuk ama CVK ile denemede suçu yok.
Yol kalabalıktı Alican
Bizim bastığımız yolları biliyorsun bomboş trafiksiz oluyor Tekirdağ - Kınalıdan sonraki yolu anlatmama gerek yok :D
Burda neye dikkate ediceğini şaşırıyor insan Ben bilerek Tünel yapmadım
Kendi canımı diğer yolda gidenlerin canlarını tehlikeye sokmamak için kastım kendimi o akşam
Trafikte rolling yapmak gerçekten zor kazasız belasız geçtiği için seviniyorum o gece :)
Aynen olan olmuş dostum
Bundan sonra kamerasız veya kamerasız yancı almıycam arabaya :D
Sende gazı ver dur Soner emmi :D
eğri oturup doğru konuşalım selçuk şimdi . sen bundan 3-5 gün önce forumlarda bana kaldırıordun msndede 1 boy geçebileceksin en fazla yanında gelicem veya ben geçicem diyordun doğal olarak sinirleniodum nie kapak ne kdr farkedebilirki diyordun yalanmı hyr .. bende onun için seni hafta içi bi an önce çağırdım deneyelim son bulsun bu olay die millet öle inanıyor çnkü öle olmadığını görsünler illaki aramızda fark olucak Kaanın işçiliği tartışılmaz illaki etkisi vardı bölece belli olmuş oldu .. hala diyorsan 1 boy geçebilirsin beni ne diyim.. bende tebrik ederim o speclerde araban dier rs lere göre hızlı
Ben sana makarasına takılıyordum
Utkuya veya Alper hocaya sorabilirsin
Şu an Alicanı çıldırtıyorum falan diye takılıyordum onlarada :)
Senin geçiceğini biliyordum zaten videolarından kadran çevirişinden belliydi
Ama ben tekrar yarışmak istiyorum
Sakın yanlış anlama gene geçiceksin yenilen pehlivan güreşe doymazmış anlayışı değil kesinlikle
Sadece adam gibi video çekilip foruma koyulması açısından diyorum
Yanlış anlaşılıyor bu tarz çıkışlar ben geçilceğimi bile bile tekrar yarışmak istiyorum :)
Hem geçtiğinin veya arkada kaldığımın bir önemi olmadığını görürsün hemde artık yakanı bırakırım :)
Benim VE RS zaten kendini kanıtlamış bir araç kaç tane yazılımlı port polishli arabayı geçtim ben bile ıunuttum ...
Selçuk'a laf yok. En yakışıklı RS'çi. Hepiniz bıldırcına benziyorsunuz :D
Maşallah araçlara. Alican senide tebrik ederim. Özüne dönmene (rs) sevindim. Bir iki aksilikte yaşasan maşallah işler tıkırında artık.
Yav Selçuk o değilde bugünleri Tahtel'de görmeliydi:D
Okan olm madem tünel yapmıyordun bana EZN ile denemelerinde artık neredeyse sağ kapıma çarpacak kadar neden dibime girdiğini ve bunu her denediğin arabaya yaptığını söyle bakayım kızanım :D Yoksa bizi çok mu seviyosun da roll de bile yanımızdan ayrılmak istemiyosun :hehe:
Biliyosun tünel tek bir şekilde olmaz. Farklı bir sürü yolu vardır tünelin. Mesela geçileceğin bir arabanın dibine kadar sokulup onun yardığı rüzgar tünelinin içinde kalmak gibi :)
senin aracını herkezs biliyor zaten bi çok rs i geçtiğinide biliyoruz laf yok hızlı .. deneme konusuna dönersek deneriz yine tabiki bunun yenilmekle pehlivanla alakası yok her zaman basarız zevkine hırs yapma :D
en yakışıklı rs çi ünvanını selçuğamı devrettin way be:D:D
bende teşekkür ederim hızlı f7r :D
Yani yaşlıyız maşlıyız ama bazı şeyleri de bırakın bilelim :hehe: