off selçuk walla çok darladın olm tutunduğun filan yok 1 tane video var onu alıcam rahat ol 150 de gaz kesiosn tırsıp ordada arka tamponumdasın uzun gitsek yine 4 5 olcak hala darlıosn :) gönlün olsn yavru
Printable View
off selçuk walla çok darladın olm tutunduğun filan yok 1 tane video var onu alıcam rahat ol 150 de gaz kesiosn tırsıp ordada arka tamponumdasın uzun gitsek yine 4 5 olcak hala darlıosn :) gönlün olsn yavru
Yok olm öyle birşey bas baya basıyoruz yav ne 150 km si
Hayal mi görüyorsun
Ben 2 kere tutundum diyorum
Yanımda Seçkin vardı yazmış işte :D
Yav doğru olan şeyi yazıyorum
Videoların tamamı yok
Sen halan tamam geçtin falan diyorsun
7 boy diyorsun
Resimlerime ok çıkartıp YC beni nasıl pff geçti diyorsun
Yok küçük Emrah diyorsun
Bazı şeyleri kabullendirme yapmaya çalışıyorsun
Ben doğrusunu yazıyorum
Sıkılıp darılma bana
Mami abiyi tanımam etmem o gün tanıştım adam hepsini yollıycam dedi videoları
bir kere kafaya kitlenmiş bende video olmaması büyük hata oldu
Ama şöyle söyliyim 1-2 haftaya güzel bir bakımdan geçircem
Bi kaç ekstra yapıcam arabaya
Ondan sonra haber vercem bu sefer ekipmanım olcak
Yanımda mutlaka kameraya çeken birisi olcak
Hayır videolar eksik anlatamıyorum
Ben tutundugum veya yakın gittiğim videolarda ortada yok
İki durumda beni rahatsız ediyor
Sende olsan senide rahatsız eder
Kim olsa dert yanar
O gün bütün videolar çekildi Mami abi hepsini çekti
Çekilen videolar yok
Nasıl iştir bu anlamıyorum
Ben zaten geçiyorum demiyorum
Geçiyorsun geçtiğin halde diğer videolar yok ama
Hepsini istiyorum videoların
Boşa mı bastık okadar
bunu 3 yaşında ufaklığa anlatsam walla anlar adam benim için msne girdi normalde girmez bana attığı 2 video onlarda 70mb uzun sürdü gel laptopla verim dedi dur 1 tane daha gelio yüklicem bak bakalm sora zırlama kanka .. ygz olan videoları bile alamadım anladın mı .. şimdi senin dediğin video bu stadın yanı 4 e atıorm 1 boyken bırakıosn
Canım benim
Tamam senin kabul etmediğin şey sorun bu zaten
Diğer videoların olmadıgını iyi biliyorsun
İkimizde biliyoruz
Ben önüm doluysa bırakmışımdır
Trafik çok vardı korkuyordum sürekli kaza mevzularından
yaa hala iddian atarın giderin varsa bak ss le bu gece denicez gel selçuk inadına gece 4 te çıkıcam senle uzun uzun basıcaz sora ağzını açıp tek kelime etmiceksin kabulmü ?
tmm işte madem bana tutunuosun yenisini çekelim diorm ama 160 200 de kesmek yok ;)
Yok yok merak etme yol müsait olursa sonuna kadar çeviririz
Final round yaparız
Mami 1 045 mov | İzlesene.com Video
selçuk zırladğın video buydu gliba ;) 8 de 1 oda 160 kesiosn arkama nie girmedin burda.. 4-5 i görsek aynısı olucak biliosn bu kdr uzatmana grk yoktu :) stadın ora bahsettiğin video ;) hata olştu gliba duır yüklenio
şu arabasız zamanımda jokeylik yapılır.
50-52kg bişeyim.
irtibat no ...... :D:D:D:D
son video açılmıyo alican ..hata oldu hherhalde.
vay a.k ne uzattınız o akşam siteden bi kaç arkadaş bizde ordaydık bütün denemeleri seyrettik..yapmayın ALLAH aşkına bu kadar selçuk bırak hırsı arabayı hızlandır olm gerek yok daha yazıp cizmeye bence yavrum.alican sende emrah fotosu yok nasıl gecildim filan o ne ya öle valla anlamadım sizi.ben açık açık olanı yazıyım en ufak koruma yapmıyorum araçta benimde emeğim olmuş olabilir selçukta cok yakın arkadaşım..alican bir cok denemede temiz geçti daha sonra stad yoluna girdiler 2 serit sonuna doğru bir seride düşüyodu bastılar selçuk 1 boy geri düştü bir sonraki vites çok az daha geriledi yol bitti sonra olay bu şekilde oldu yazmıyım yazmıyım dedim yazdırdınız bana.
tamam stadın o video şuanki yüklense koyucam dediğin gibi 3 bitio 1 boy ki tünel var yine orda .. 4 e atıorm az bişi gitmeden tam açıcam bırakıo selçuk videoda belli olr tartışmaya grk yok ztn :)
Yav ne hırsı ben çekilen videoların hepsini istemekle hata mı ediyorum yapmayın Allah aşkına :)
Alicanın beni geçtiğini defalarca kabul ediyorum
Yani hep geçiyor diye 1-2 video mu koyulcak
Günün özeti buydu der gibi :D
6 saatlik yol yaptım samsuna geldim tartışma halen devam :D :D
çok gelmek isterim sabah 4 de kalkıp bursaya gittim geldim karacabeye döndüm ofiste beyın yordum. uyumalıyım. yarına videolarınızı izlerim neselenirim gelmiş kaadar olurum:)
aman dikkatli olun hırs yapmayında bugün cuuma tırlar kamyonlar hep gittiğimiz yolda kuyruk halindelerdir. bilginiz olsun...
al selçuk kankam yeterki sus :D 4 te gitmioz bile :) stadın ora otoban deil yani ora :)
yccc - Car Videos on StreetFire
geçen kpro typerla deniorm 130 a kdr tutundum :D ama videom yok :(:(:( ahaha