|
|
#1 | |||
|
TechWorks
|
değişiklik olsun biraz
![]() Subaru STI - 600WHP Quick and Dirty Launches - YouTube Subaru STI - New Camera Test - Quick 1st to 3rd gear pull w/ Launch and Some Bad Donuts - YouTube 511awhp Subaru sti short pull (HD) - YouTube birazda devir dönelim ![]() Maxwell Power Services - Dominic's 2.35L 07 STI @ 9,000rpm - YouTube MPS 9k STi.wmv - YouTube |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
şu maxxwell amcadan yüksek sıkıştırma
destroke alıcam inşallah
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: loading...
|
devamını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Samimi Şahin
|
Eline sağlık Maxiboost subarular kavurdu
![]() Efi Logic'in track aracı var atmosferik olarak bildiğim Sesi cok hoşuma gidiyor.EFI Logics Track Car - YouTube! EFI Logics EG33 Swapped GC8 - YouTube Sesini dinlemenizi tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Subaru Wrx STI-Jeep Liberty
|
Merhaba Arkadaşlar
![]() Ben Sercan Varol,forumda pek tanınmıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum,sizlerle bir arkadaşımdan ödünç aldığım Go Pro HD Kamerasıyla Full HD ufak bir çekim yaptım paylaşmak istedim. Gece çekimi pek başarılı bulmadım ama yarın körfez pistinde araç içine montaj yaparak deneme yapıp tekrar bu konu başlığı altında paylaşıcam ilgilenen herkese teşekkür ederim İzlemek için lütfen buraya tıklayınız __________________________________ Bridgestone Mutlular Lastik www.mutlulastik.com.tr 0216 445 74 77 BOSTANCI/ISTANBUL |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Black&White GTR...
|
![]() 1-Bence sana ozel olsun farklı bı konu ac.Daha fazla ızlensın 2-Kamerayı senın yerıne ıbreye,yola vs sabıtle daha anlasılır olsun ![]() EDİT:Go Pro HD Gece Testi konuyu açmışsın yeni gördüm
Son Düzenleyen JDMazda_GTR; 22-10-2011 14:56. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
çok güzeldi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
super paylasım tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
farklı konu açtım evet
Amin arkadaşlar cümlemize vermesin inşallah teşekkürler,bakalım yarın Körfez Pisti'nde denicez artık aleti
__________________________________ Bridgestone Mutlular Lastik www.mutlulastik.com.tr 0216 445 74 77 BOSTANCI/ISTANBUL |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
__________________________________ Bridgestone Mutlular Lastik www.mutlulastik.com.tr 0216 445 74 77 BOSTANCI/ISTANBUL |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|