o zaman SS ilerledi diyoruz YC'de herşey normaldir doğru mudur?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
@alican. Dun araba normal degildi smdi basiorm gtmio gazliorm surekli arabanin sesi dgsior acilio suan kopek gbi gdio anlamdm sorn dgl yine denenir gorulur kaanlada knstm aynisini dedi arabnn sesi filan dgsti bi gtmio surekli gazlynca acilio
pfff alican genemi yaaa sen yürümüosan ozaman VE de gerilemiş CVK da gerilemiş hepinizmi gerilediniz saçmalama yaw CVK ile benim yürüyüşüm belli sen CVK yı geçiomuydunki yoo ee nasıl daha iyi gidecen ? aracında değişim falan yok yani bahanelere gerek yok . yok bugün iyidi yarın kötü öteki gün uçuo öteki gün ölüo falan hepimiz rs kullanıoruz..![]()
benim bildiğim safe modda araç çok fazla güç kaybeder. yani gelenin geçenin hatta 2.0 dizellerin saplaması gerekir. yolda can sıkıntısına basanın geçmesi gerekir.
safe modda 5 hp cik kaybetmez. yani ssle kafa burun gidemez bence. he varsa başka bi sorun bilemem.
ama safe mod denilen şey farklı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
@alican:Biz yalan soluorz ztn tmm nse denk glrz okan yine hee masallh ckk ii gdio araban ama hala anlamiosnz selckla kafa kfaya gdiosn bnm uznda 4 Oluo atamiosn okdr nie .... Nse selckla deneynce anlicksn bu sfr ska ska glcem aclsndun gozunle grp kbl ettgni inkr nie ediosn nse yavru hizli ss
![]()
olm biz selçukla senle denedikten sonra hiç denemedik kelebekten sonra öle ayaküstü sıktık daha hiç alışamadan bile yani bir tutamassın dediğim gibi ozaman ben CVK ile nasıl yürüdüm hatta bazen 1 1,5 boy önüne geçtiğim bile oldu seçkinde buna şahittir videolar gelincede göreceksin zaten sen hiç geçebiliomuydun cvk nın önüne benim gibi ? ee buna ne dicen ozaman snada 2-3 boy atmam gerekirdi.. senle denerken yürümedimi diyim bende arabam ?
kavga çıkmasın arkdaşlar biz orda 5 6 arkdaş adam gibi denedik zaten kimse orasını burasını yırtmasın videolar var kardeşim video olmasa zaten bu konuun kavga çıkcagını ben biliyorum.
gerek yok arkdaşalar. maşşalh araçlara.
araçlara maşALLAH güzel deneme olmuş sölemi bölemi demeye bence denemeden sonra gerek yok bu işler otobanda belli oluyo ve mekanik ss clio nasıl yürütüyosa okan bir şekilde yürütüyo her ne olursa olsun saygı duymak gerekir öle veyahutta böle..
zaten birbirinizle denemektek zevk alıyosunuz cıkar bir daha denersiniz..yürümemiş olabilir her şey olabilir kul yapısı.ama bu gün itibarıyla ss yanında yürümüş
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
maşallah araçlara güzel denemeler oldu okan maşşallah mukatsızda gitmiyosunsen düz yolda nasıl yapıyon bunları heheh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)