rakamları ters çevir al senin olsun :D
Printable View
Tövbe deyin gençler tövbe deyin :D
Alican ne adamsın diş geçirebildiğine derler ya bende ses etmiyorum etmiyorum ama birgün barzolama girişcem burda forumda o olcak
Yok bebe yok saplıyor yok buji yağ filitre
Olm resimlerimi koydunuz yok 7-8 boylar dendi sürekli dalgalar geçildi gene ses etmedim neler yazdınız çizdiniz ses etmedim
Bebe dediğin adam şimdiye bozmuştu çoktan seni burda bebe olsaydı
Arabam kötü evet gitmiyor geçtin beni inkar etmiyorum
Rahatla akü.... Sal artık kendini VE RS mındar abi tamam ohh rahatla tekrar etme
olm sen harbi sıyırıksın lan cidden arabana dedim ki maşalşlah çok gzl gidiyor vs ama her konuda sen bana ve kaana laf sokma çabasına girdin yapma ;) maşallah de tebrik et geç uzatma yani uzatıcak bişey yok bak ss geldi yürüdü bizle geçemedik adamı bitti gitti o gecede kaldı ama sürekli laf atıosn o bu şu die boşver muhabbetimiz hep aynı kalsın bozulcak birşey yok.. utku benim resmimi koydu kızdım mı yoo kafana takma bu kdr sen bazı şeleri çok takıyorsun kafana. onuda geçtim kapak kapak kapak farketmiyormu kapak ? kaç kere kanıtlıcam sana bu olayı veya kanıtlıcaz .. yap et beni geç maşallah diyim tbrik ediyim ama emin ol senin kdr uzatmazdım bozulma her boka bora abi benle sürekli tşk geçio bişe diozmu bizimde kızdığmz zmnlar oluo ama ağzımızı açmıyoruz sevdiği için takılıor bende seviyorum ki seni takılıyorum ama bazen nerde ne sölenceğini bilmiyorsun sürekli kapağa taktın kafayı o kdr yapıldı işe yaramadı diyemezsin bunu sana canlı olarak 2 gün üst üste gösterdim bozuk halimle daha inat etme tamam yavru :D
Eserim tekne hazır. Amerikadan daha yeni geldim. 2 gündür İstanbuldayım yarın yine Ankaraya gidiyorum toplantılara. Salı akşamı döneceğim. Cuma yine yokum. Tekneyi kendim görsem binecem. Bugün haberi geldi zaten lodos fırtınasında ırgatın bağlı olduğu yer kırılmış haybeye dünya masraf çıktı yine.
Haftaya burada olacağım 5-6 gün. O zaman ayarlayacağım. Bekliyorum Alicanı seni.
Olm ne yazdığını anlayamıyorum cidden yazılarda konudan konuya geçiyorsun :D
Akıcı dilde yazma diline alış artık barzoluğu bırak barzoysan Okanın yanına yollıyım nasıl olsa Barzoperformansları var adamların :)
Benim Kaanla olan muhabbetimden sana ne olm ?
Kaanla sen benim cocukluk arkadaşım oldugunu biliyor musun ?
Benimle Kaan arasındaki muhabbeti bilip bilmeden konuşma bu konularda
Ben Kaanın agzınada etsem gidip agızını burnunuda kırsam oda aynısını yapsa bana biz birbirimize böyle yapmayız... Kaanla mevzusunu geç o yüzden
Sana gelelim genç heyecanlı arkadaşım Alican ...
Bora emmi onu bunu bilmem
Adam Stock stock geldi yazılım bile yok geldi kafa kafaya gitti
Düşünülmesi gerekn olay bu
Çözün abi çözün madem
Can sıkıcı bir durum
Ben köstek olmuyorum üzerine basa basa diyorum Neden sunun adam gibi VE RS yok o yok bu deme gene bana kafanı kırmıyım :D
Düşünün taşının bulun yapın abi yararlanalım
Ben belki kapak yaptırcam yaptırmıyorum
Şu an diyorum Kapagımı neden söktüriyim
SS nasıl olsa kopartıyor :D
walla sana ne desem boş ya anlatamıyorum galiba yada anlamak istemiyorsun kaanla arandaki samimiyet veya eskiye dayanan çocukluğun beni ilgilendirmez zaten ben iş yaptırdım ve bu işi kaan yapıo onada laf ettirmem doğal olarak kim olrsa olsun bu iş kanıtlandı bin kere hala neyi kanıtlayalım uzatmıycam walla nese selçuk takıl kafana göre