sonradan HKA mı ciğerleniyor yoksa banamı öyle geldi :) maşallah
Printable View
sonradan HKA mı ciğerleniyor yoksa banamı öyle geldi :) maşallah
İki aracada Maşallah kazasız belasız sürüşler inşallah.
hka typer&japantuner typer - Car Videos on StreetFire
Japantuner Hka typer - Car Videos on StreetFire
japan tuner(kaan) typerı o akşamki denemelerden 2 video
ikisine de maşallah.. yatmadan evvel kulagımın pası silindi :)
Herkese teşekkürler.HKA ile son bi roll yapayım dedim :).
Maşallah kaanın arabssı güzel gidiyor. bilmeyenler için iki araçtakiler şu şekilde
HKA:private label header,skunk2 emme manıfoldu.70lık boru 63 dc son susturucu.Kpro,cold air.
JAPANTUNER TYPER:headers ne bılmıyorum,egzos ne bilmiyorum :D.portpolish li stock emme.üstkapak işli.mugen beyin.cold air. sadece sürücü koltuğu :D.
farklı birşeyler varsa kaan düzelte bilir.
birde alican kardeş.cogu denemede ayarlayamadıgımız ıcın hep geç bastım ogunde konustuk.tam aynı anda bastıgımız tek bırtane vıdeo vardı onuda koyarsan sevınırım varsa tabi.
HKA ya yeni sahibinde başarılar :D
kaan abinin headersta oem :D
oem emme,oem headers,oem gaz kelebeği,oem egzantrikler.
çok şaşırtıcı :D
maşallah typerlara.
liste su sekilde kanka
oem headers (işlenmiş)
oem emme (işlenmiş)
kapak işli evet
arıza ışığı yakan tesisatsız mugen
25.5 kg hafifletme var doğrudur
63 egsoz 63 otto
kendi kilomu bilen biliyo zaten kilolarımız nerdeyse zübeyirle eşit zübeyir insan konumuna giriyo ben biraz gaffur spor olduğum için:D
onun dışında iğne yok derler ya öle arabada iğne yok hahah:D
he birde stage 2 debriyaj var vitesleri adapazarı üzerinden atıyorum :D ahm performans taktı debriyajımıda sağolsun..
o bir denemede sölediğim gibi o akşam kaçırıp sokamamıştım stage 2 lanet olası bir debriyaj hakkatten muharrem den alıcaktım bugünde baya yoğundu..
TypeR ların sesini özlemişiz yaw. Ara ara sıkın böyle iyi oluyor izlemesi. Alican sen de bi 10 boy geriden takip etsen de yine de çekimler güzel olmuş kardeşim eline sağlık :hehe:
bu arada hakikatten alican değil ahmet cekmiş videoları bana olanı yolladılar bunlardan başkaları harbidende yok zübeyircim denemeleri biliyorsun zaten stage debriyaj girdiği yerden bırakmıyorum devam ediyorum 10 kereden daha fazla denedik o akşam.. ama cok sağol cokta zevkli
oldu..
Japantuner typer dan kadran videosuda isteriz.