vay be bahceli gençlerine bak sendemi kaldırdın lan.
allah nasip ederde sc yaparsam seninle o zaman deneriz:)
suan bana 2 gömlek fazlasın git akranlarınla dene sen:)
Printable View
masallah yasın kardes dahada hızlanıcaksın ınsallah
Böyle güzel denemelerde daha dikkatli olunsa, izlediklerimizden daha çok keyif alırız. :) S2000'Allah korumuş eklenen video da çok ciddi bir şey gibi görünmese de araç içindekileri fazlasıyla heyecanlandırmış olmalı.. Aman dikkat. Kazasız belasız.
Typer'a da ayrıca Maşallah. ;)
İnşAllah şansızlıklar yakanı bırakır artık. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin..
ahhahushd aşk böcükleri sizi noluyo lan :D sdljgvn
s2000 yakısıklı masallah
Arkadaşlar S2000 sağ koltuğunda ben vardım. Aracı kullanan arkadaşım biraz heycanlı olmadık işler yapıyo. ilk defa arac deniyo diyebilirim. Emniyet şeridindeki kangoyu ben uyamasaydım eğer o tırın arka dingillerine yapışmıştık heralde. Bide neden videoların hepsini koymuyosunuz arkadaşlar s2000 hepsini geçti o gün sizde biliyorsunuz. Ama 3 aracında maşallah
ne yaptı ne yaptı. s2 hepsini gecdimi :) ehuehueheu ben buna gülerim biliypomusun elimde ne kadar video varsa koyuldu. benim durduğugum ve kaynaklı headırımın bi önceki gün kaçakları patlakları macunla sıvamıştım mecburen 4-5 kere sıktım hepsi döküldü. benim ayağımı gazdan cekip sizin öne cıktığınız andan bahsediyrsun galiba. benim içiin her yol paris hakikaten gecseydin zaten gecmiş olurdunn ve gecdiğin videolarıda izlerdik... orda 3 lü en az 2-3 kere sıktık birinde bile gecdiğini görmedim ki orda bizi izleyen 50 kişi vardı, tanıdığımız tanımadığımız yolda bana teldon bile geldi tunadan s2 i geciyomuşssun ayırıyormusun yesil pejodaki sizi izleyen arkadaslarım görmüş söylüyo bana diye:) sıkıntı yok böyle bi iddeanız varsa tekrar deneriz ilanımı görmemişssindir ama deli gibi düzgün bi kaynaksız headr arıyorum...