ardacım maasallah arabayla baya cebellesmıssın ...helellll:D
Printable View
ardacım maasallah arabayla baya cebellesmıssın ...helellll:D
maşallah büyük keyifle izledim
aracın çok güzel arda nazar değmesin
Ardacım maaşşallah. Allah nazarlardan saklasın.
Maşallah Arda. Araç ve pilotaj çok iyi. Keyif alarak izledim.
maşallah içerden durum daha fenaymıs :) eline sağlık
Maşallah kardeşim, keyifle izledık seni,
mükemmel ya 1.2 de hakikaten çok zor hakimiyet fakat genede araç sardığı halde yan yan vites değişmek gerçekten her yiğidin harcı değil :)
maşallah hiç sıkılmadan izlenir,bu günlük adrenalin yüklenmesi başarıyla tamamlandı,yarın gene açarım bu videoyu :D
yorum yapan herkese tesekkur edıyorum bu tesekkur butonu nu her konuya eklıyobılıyormuyuz ?
öncelikle diğer videolarını izledim araç ve pilotaj baya iyi yeni düzenlen körf pisti için zor olduğunu söylüyorlardı 0.7 birazdaha sakin olmuş izlerken ben bile zorlandım seni düşünemiyorum:D
emek bilek ve yürek hepsi birarada gerçekten.... kocaman maşallah .... frenler eksiklik hissettirdi mi ?
Abi yanlış seçim araç düz gitmiyo :D yani araç 2 arada bi derede drift aracıyla time trial :D ama maksat ekşın olsun dimi :)
bu arada yoruma edit yapıyım :)
Gerçekten şöförlük iyi cunku tam sınırda gidiyosunz spin geldi geliyor :) aracı tanımak lazım
maşALLAH zapdedilmıyor canavar:D orda o sesı duymak bı başkaydı :)
biz dısardan bu kadar oldugunu anlamıyorduk start düzlügüne girerken ben bilerek kopartıyosun bile sanıyordum ama içerden durum cok vahim gercekten hakimsiniz araca maşallah
ardacıgım izlerken ben gerildim valla o lastiklerle böyleyse normal lastikle ne olurdu düşünemiyorum
maşALLAH arda cidden arabayla savaşmışın 0.5 0.6 arası bassan nasıl olurdu acaba???