Cumhur abi ellerine sağlık güzel çalışma olmuş :) Özgür abiye katılıyorum düzlük geçişlerinde araç sesleri gelseymiş daha iyi olurmuş :)
Printable View
Cumhur abi ellerine sağlık güzel çalışma olmuş :) Özgür abiye katılıyorum düzlük geçişlerinde araç sesleri gelseymiş daha iyi olurmuş :)
gayet güzel korku filmi gibi:)
kendine özgü olmuş abi ellerine sağlık diğer videoyuda bekliyoruz merakla :)
Teşekkürler kardeşim. Şuan upload devam ediyo. Umarım sabaha bitmiş olur :)
valla güzel olmuş :) iMovie ile mi editledin?
kaç dk diğer video Cmhur Bey
valla iMovie ise bir kere daha tebrikler hakkatten iyi olmuş :) bu arada görüntü kalitesini çok bozuyor iMovie. gerçi bendekinin üstüne yenisi çıkmış olabilir. başka bi programla görüntü kalitesi çok daha iyi olan videolar geleceğine eminim. dslr ile çekilmiş sanırım, azcık sıcak olsa renkler çok daha müthiş olurmuş.
Eline, emeğine sağlık cumhur abi..:icon_tup:
Gayet güzel olmuş, sadece araçların geçiş yerinde araç sesleri de gelseymiş daha güzel olacakmış. Part 2'yi merakla bekliyoruz.:D
cok guzel olmus hiçte amatör gibi değil elinize saglık
imovie 9.04 tü sanırım update ten sonra HD desteğide geldi. Sanırım kalite 24 ve 30 fps farkı yüzüden bozuldu. İlk çekimler sanyo xacti handycamle onun bataryası bitincede 500D ile devam ettim ama sanyonun videoları daha net görünüyor. Renkleride acemiliğe verelim :)
elinize sağlık çok güzel olmuş araç sesleri gelince dahada güzel olacakdır..
Cok basarılı olmus tebrikler :) ancak bu videoyu izleyen bidahaki time trial da korfeze ucar benden soylemesi :D
bağhh hele bağhh bizde gelek mi .. jantlarımı çekmişssin niye ben yokum :D
Elıne saglık cok guzel olmus,ozellıkle fondakı muzik secımı ıyı olmus
Teşekkürler üstad...
Gerçekten mükemmel..Emeginize saglık
youtube de seyretme şansımız varmı yüklediğiniz siteden açamıyorum teşşekürler