çok mu erken dünyaya gelmişiz![]()
off yaa işi gucu bıraktım bunları ızlıyorum.keşke tekrar cocuk olsam da bunlarla doya doya oynasam..acaba bunların fıyatları hakkında bılgısı olan varmı..nerde kaca satılır?
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
çocuk olsam : ulan gerçek arabanız var hala bizim oyuncaklara salça oluyosunuz diye çok pis çamur yapardım![]()
oyuncak halleri iyide gercekleriyle oynamak zorunda kalınca bi süre sonra bayabiliyor![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
gerçekten süper oyuncaklar bunun yaşı olmaz bence
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
ya bunlar çocuğa verilir mi,çocuk ne anlar duvarda patlatır valla
bunların mazotla çalışanları varmıs kuzen demişti geçen.. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Oynayacak yer olsa alıp oynayasım var valla![]()
çok iyi yavBu oyuncakları nerden bulabiliriz beyler? Aynılarını
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Şimdilerde çocuk olmak orda görüldüğü gibi değil maalesef.
Şimdilerde çocuk olmak saatlerce internet cafelerde oturmak bütün harçlıklarını saçma sapan çarlara yatırmak.
Bunlar büyükler için zaten çocuğa alınamaycak kadar pahalı ve yanılmıyorsam kit halinde geliyor.. Model yani oyuncak değil![]()
...
Zamanında bunların gerçekleriyle oynardık şimdi oyuncakları çıkmış...
Hey gidi günler hey...
Yeni nesil teknolojiden yana çok şanslı hakikaten...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Harbiden çok iyiler![]()
çocuk olmaya gerek yok elime geçse oturur oynarım saatlerce![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
o man'ın sesler falan ne öyle yaaynısı mübarek bunlardan almak lazım harbiden.
Sesleri bi aynı yaa bildiğin kamyon gibi
Oynayanlar hiçte cocuga benzemiyor ama oyuncaklar cok fena hazırlaması zevklidir ama oynamak sıkar bı yerden sonra pahalı bi hoby![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)