|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2004 Honda Civic Vtec Es
|
Selamlar aracımın frenlerinin yetersiz buluyorum.arka kampanaları dike cevirim önlerdede rx7 4 piston kaliperi kullanmayı planlıyorum. nerde nasıl yaptırabilirim?
(parça temininde sıkıntı yok)absde sorun olur mu? yurtdısında adamlar hafta sonu kendi kendilerine bile yapıyorlar okadar zor ve gereksiz değil kampana dönüşümü.Club323F • View topic - Rear disc brake conversion Brake Upgrade DIY/info for the 3 gen 1.6LX 4x100 lug __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 323
|
Bence o 2. ek parcayı bulabildikten sonra iyi bi işçilikle takılabilir gibi gözüküyo bu arada aracı merak ettim fotolarını bekliyoruz
__________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bunları yapıcak uzta bulmak zor asıl...
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 323
|
aslında sadece diskler ve balatalar büyütülse yani ucuza kaçarak yapsan uğraşmasan __________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
aracımda turbo uygulamasına gıdıyorum.400hp uzerı guclerı hedeflıyoruz.o sekılde yetersız gelır.
airbrushlı olan lantiste vardı kampanayı diske çevirme.yani yapılmış bişey. __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE! Son Düzenleyen LantisFatih; 08-11-2011 20:20. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|