|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaslar merhaba.. civic coupe kullaniyorum fakat aracta bi titreme soz konusu bbs rs kullaniyorum bu jantin icindeki plastik gobeklerden bitanesinde yoktu sonradan aldim fakat ayni titreme soz konusu kis lastiklerimi taktim balans vs herseyi yaptirdim sonra on ve arka takim icin ayar yaptirdim fakat 120 - 140 arasi bi titreme mevcut aracta bugun dikkat ettim 1 - 2 sorun yok 3 e cektigimde 50 60 giderken ayni titreme ileri geri ivmeleme gibi bisiy yine soz konusu ne olabilir daha ne yaptirmam lazim veyada nereye tam olarak baktirmam lazim..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
motor kulagına baktrdınızmı aksları kontrol ettırın
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
120-140 arası titreme olup daha yüksek süratte kesiliyorsa, yolun lastiğin üretimine göre olan hata payını buldugu sürat aralığıdır. Aracın üzerinde yüksek devir balans yaptırın, düzelecektir. Tabi bu titreme sadece direksiyona vuruyorsa böyledir, kasada, aynalar koltuk, herhangi içeride olan alet edavat titriyorsa, aks olur, kulak olur, şaft olur dicemde.. arac önden cekiş sanırım şaft yoktur aracınızda
edit: aracın üzerinde yüksek devir balans yaptırın düzelecektir demişimde, biraz garip olmuş.. yani lastiği söktürmeden, "eşşek balans" diye anılabilir.. "semer" derler..arabayı kaldırıp gazlayarak teker döndürülür, ve yandan yaklaşan alette sürat ve alttaki dönen aparatı sayesinde yük binme anının simulasyonunu yaparak balansı ölcer, ona göre ağırlık takılır
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Arac uzerinde balans yokmu orda
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
hmm, o zaman kısa bir yolculukla sizi istanbula bekleriz
yada Edirne
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Gerci dusuk hizdada var diyosun arkadaslarin dedigi gbi once kulaklara baktiri ver sonuc alamazsan arac uzeri balans baska sansin yok sanrim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|