|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: vw polo 6r 1.6 TDİ, Chrysler Town County 3.3v6
|
VW Polo 6r 1.6 TDİ aracımı 5 cm alçaltmak istiyorum. FK yayların fiyatı çok uygun 170tl tecrübeli arkadaşların yorumunu bekliyorum????
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: vw polo 6r
|
5cmlık yay almanı hıc tavsıye etmemkı bıde fk dıyosun coil al kafan rahat olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Neden tavsiye etmiyorsunuz 5 lik yayı? Allahsız coil de çok para
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '11 VW Polo GTI/'11 Cayenne diesel
|
h&r 3.5 cm çok yeterli
__________________________________ GTI |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
Ben fk kullanıyorum 400 liraya aldım
) 170 şe direk al ama az daha dikkatli ol yol tutus inanılmaz coillide sürdüm aratmaz 1000tl ye düşene kadar 5 cm sonra Coil diyorum ben
__________________________________ Aquila non captat muscas! - Kartal sinek avlamaz! Son Düzenleyen dirk; 10-01-2012 00:15. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
5cmlık yayda cukurlara gırdıgınızde aşırı ses gelıcek ve gereksız sekmeler yasıcaksınız
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Markali kaliteli yaylarda boyle bir sorun yasamamaniz gerek normalde. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
dogru araca taktım yayları kendı aracıımdan duydugum seslerden dolayı soylemek ıstedım hr almıstım yaylarımı bence 3cm den daha fazlası ıcın yay pek saglıklı degıl orjınal amrtisörlerinde.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: BMW X5 ///M -- Polo 6R
|
bende aracıma yay dusunuyorum 3.5cm de tam ıstedgm gbı olmuyacak dıe 5 alıcaktım 5 tende sınan kardesn dedıgı gbı bırkac kısıden daha sıkayet duydum..tarık senın aracta coilover var dımı.canturkdemı yaptrdın bu ara canturku cok duymaya basladım yaptrsammı dıe dusunuyorm memnunmusun sen
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Fk markanın sahteleri olduğu söyleniyor nedir bu olay? Aksarayda 150 liraya sıfır 5cm yay satılıyor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: CORDOBA TDI
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R6 GTI
|
kendi r6 aracıma 3.5 cm H&R aldım,orjinalden daha yumuşak oldu
orjinalde 5 cm zaten H&R da yok diye biliyorum bu kasa için,diyer markalardan eibach için çançinçon modellerine dikkat etmeli TUV olmayanlar cok uygun fiyata satılıyor sonrası malüm..benim yayların icinde özel zarf icinde TUV bengesi kullanma kılavuzu sticerları bile cıkmıstı bilginize..
__________________________________ "Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir" |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: BMW X5 ///M -- Polo 6R
|
h&r 3.5 asırı ser oldugunu soyluyorlar önler3.5 arklar 5 cm olarak alıcaktm satan kısı bıle tavsıye etmemısti lk defa guzel bır yorum duyunca sasırdım bu arada foto ekleyebılırmısınz .
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
ben fk yamışım ama hr kullandım dostum şimdi farkettim yanlı bilgi veriyim.. benzinli Hr yayı varı dizel aracımda 120 üstü pek güvenli değildi ama 6 cm felan basılmıştı araç
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Bendede 5 lik HR yay var , beklediğimden fazla bile düştü ama konfor kaçtı gitti bi yerlere
Görüntü için katlanıyoruz
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
fotoları en kısa zamanda eklemeye calısacagım,alper arkadasımın dedigini bir kac polo kullanıcısından duymustum ancak gtiların daha sert spor amortisörü oldugunu da unutmayalım
__________________________________ "Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir" |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
ucuz fk lar sahte..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTi
|
benim corsada vardı söktürmek zorunda kaldım, kütahyada yürümedi araba
parmak girmiyordu arasına görüntü olarak çok güzeldi ama teker davlumbaza sürtüyordu. ayrıca yol tutuşu falan sıfır 120 nin üstüne çıkmak yürek ister araba seke seke gidiyordu zaten 120 çıkınca arabanın nereye gideceği belli değildi
__________________________________ Opel corsa 1.7 DTİ |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
amatörce de olsa sanırım orjinalden farkı az çok belli oluyor sonunda ekleyebildim,yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar önler 3,5 arkadalar 5,5 cm H&R http://hizliresimyukle.com/showpic-240617/gti.jpg
http://hizliresimyukle.com/showpic-240627/gti2.jpg http://hizliresimyukle.com/showpic-240628/gti3.jpg __________________________________ "Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir" Son Düzenleyen bliders; 03-05-2012 21:43. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:04 ::::

) 170 şe direk al ama az daha dikkatli ol yol tutus inanılmaz coillide sürdüm aratmaz 1000tl ye düşene kadar 5 cm sonra Coil diyorum ben

orjinalde 5 cm zaten H&R da yok diye biliyorum bu kasa için,diyer markalardan eibach için çançinçon modellerine dikkat etmeli TUV olmayanlar cok uygun fiyata satılıyor sonrası malüm..benim yayların icinde özel zarf icinde TUV bengesi kullanma kılavuzu sticerları bile cıkmıstı bilginize..