|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 gti
|
ya bu ayarı bizi kandırmadan yapacak adam yokmu ..
3 kişiye gösterdim.. 3 de ayrı ayrı konuştu... biri kesin bilyeler dağılmıştır 500 e çıkar düşürürüz dedi.. biri sağlamsa 60 a tamam ama bozuksa 600 700 dedi biri sen gel hallederiz.. bozuksada 400 ü geçmez dedii.. gelde tırsma sağlamsada bozuk dicekler gibi his verdiler tırstım.. kafayı bastım arka havada tırstığıma kimseye gidemiyorum ![]() ahanda böle geziyom ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Ara beni yarin halledeyim
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
ıkı tarafta esıt olmaz bunuda bılın oyle gıdın yarım cm oynar
arada
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
İki kere sok tak yapinca duzleyebiliyosun
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
arkayı çok basma ilker önden 1cm yukarda dursun bence daha güzel durucakdır
kafayıda fena basmışınız hani pres fln mı?saclarıda takmışın ne zaman denioz
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
bence böyle gayet iyi ,kafan rahat olsun diye ağırlık koy eşitle
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Maslak Sanayi ikinci kısımda Işık Peugeot Bülent tavsiye ederim.
Emre'nin dediği gibi yapılabiliniyor. Aynen __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
sağlam yani.. saçları taktım sorma jantarı sattım yeni jant alayım diye kaşındık egzost cai düz boru coil derken jantlar yalan oldu teneke stayla denerik ayıpsın üzmek istemem ama
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
buda bir fikir .. yok kanka bass kodyum insan ölüsü gibi hala yüksek.. gibi ben memnunum angara stayla ama biraz basmak gerek.. aslında resimler kötü çıkıyor.. kafadan iyi önden bakınca böle..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
corsanın detaylı fotosu varmı demek geldi içimden
![]() kaldırım taşı koyan arkadaşım vardı broadway e bi dene istemedinde atarsın biraz ağırlık yapar rolle yada gazlamaya cıkarken atarsın tası
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Opel Corsa 1.7 DTI Comfort 2003 Model 10.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 72198410 |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
araba fena olmuş maaşallah çok güzel görünüyor bencede boşver jantı bu sacları sarıya boya sarı kırmızı şekli olsun
bu arada bende bastım arabayı resim koyarım yarın
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Yapinda 206 gorelim yaw kemal rakipler artiyomu ne kanka
umut abi senin coillerle aran nasil ?? Nasil oldu
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
pm atıyorum telefon numarası yardımcı olur üzmezde
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:06 ::::

3 kişiye gösterdim.. 3 de ayrı ayrı konuştu... biri kesin bilyeler dağılmıştır 500 e çıkar düşürürüz dedi.. biri sağlamsa 60 a tamam ama bozuksa 600 700 dedi biri sen gel hallederiz.. bozuksada 400 ü geçmez dedii..