|
|
#1 | |||
![]() |
Aracıma spor yay taktırdım ama sağ taraftan lık lık ses geliyor 5 lik yaylar hortum geçiri diyorlar komple mi geçirmem gerekiyor sadece başınamı ? komple geçirirsem araç yükselecek ? yardımlarınızı bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: focus-1
|
yarım baklaya geçirsen alt ve üst olmak üzere yeterli olur sanırım takozlara denk gelecek şekilde
__________________________________ Dalımızı Kıranın--Ağacını Kökünden Sökeriz.. aç kapa QTP
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
foto varmı basıklık ne alemde
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Çıtır Basık Albea
|
alt üst 1 er baklaya yapın garanti olsun
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
oturacak yerler yapilsa yeter bence benim focusta yarim bakla yetti mesela.ama sesin hortumsuz kesilecegini sanmiyorum kardesim
__________________________________ Dalımızı Kıranın--Ağacını Kökünden Sökeriz.. aç kapa QTP
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Ap partner
konusunun devaminda var yayli hali __________________________________ Dalımızı Kıranın--Ağacını Kökünden Sökeriz.. aç kapa QTP
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: vw polo 6r
|
5cm yaylar sıkıntı yaratıyo ses konusunda kendı aracımdada kullandım 1ay duramadım sesden cıkardım hemen
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hortumları taktıgımda insallah ses gidr sadece sağ tarafdan diresiyonu cevirirken geliyor..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: FN2
|
sesin gideceği garanti olmaz acaba ne şekilde vuruyo yay bir birine bazen hortum takılıyo ses bir süre sonra tekrar başlıyo reno 12 helezon yay hortumu takmıştım ben ama yaylar birbirine çok vurmuyodu.
Sesin tek taraftan gelmeside ilginç eğer yaydansa araç esnediğinde 2 taraftanda gelmesi lazım yayların markasıda çok önemli. Eibach,Tein gibi yaylarda kendinden hortum var. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: im suanda yok
|
akslardanda gelıyo olabılır 306 da ilk 1 2 hafta bendede olmustu 4cm takmıstım akslar ses yapmaya baslamıstı lık lık sonra oturdu tekrar yerıne duzeldı canavar gıbı
__________________________________ Saçları sarı kaşları kara olan kızlar plastik jant kapaklı Mercedes gibi duruyorlar..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Hortuma felan gerek kalmadı yayları öküzherif ters takmış düzelttirdim bi tarafı tersmiş sorun cözldü..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
tamda ters olmasın diyordum sevindim kardeş..
__________________________________ ÖZT GaRage * Basık Pug
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
vay dingil herif sorsan abi karışma biz bundan çok taktık hallederiz derler hemen
.sevindim bununla çözüldüğüne kardeşim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
adam akıllı bı adama gıtmen kı
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ugur abi düzeltti murat abinin tamirci.Saol Ömer hallettik bakalım adam gittim ters bu dedim yayın tersi düzümü olur diyor....azına ...
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
usta deseydin__________________________________ Dalımızı Kıranın--Ağacını Kökünden Sökeriz.. aç kapa QTP
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |