|
|
#3 |
![]() |
Ayağını gazdan çektiğinde değilde boşa alınca kesiliyomu ses?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
evet kesiliyor.debriyaja bastığımdada kesiliyor boşa attığımdada arabaya yük binince tekrar gelmeye başlıyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
şanzıman yagına baktınızmı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Vidyoda adam teşhisi koymuş zaten ön diferansiyel diye... Gerçi bilya sesine de benziyor. Ama bilya olsa gazdan çekince kesilmezdi.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Şanzuman bilyası olabilir
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
![]() Benim görüşüm daha çok diff ve şanzıman kaynaklı, içeriden bilya, dişli veya ayna mahruti sesi olduğu. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
bilyalar yeni değişti sayılır serviste ona ihtimal vermiyorum onun sesii çok farklıydı.ayna mahruti gibi duruyor gc8'de aynı sorunu yaşayan arkadaşın konusna baktım benim soruna benziyor.ben parça araştırmalarına bakayım o zaman 800+kdv ne ya araba o kadar zaten
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bugün 110-120km/h arası arabanın motor sesini geçen bir uğultu oldu..geri viteste ses yok 1de yavaş gittiğim için ses yok 50-60km/h gibi başlıyor sürekli devam ediyor..bir kere seyir halindeyken iç aks körüğü yırtıldı ve bütün yağ boşaldı 130 km öyle geldim sonrada sanayide hemen sökmeden gres yağı sürülüp körük takıldı..gaza bastığımda düz yolda takır takır ses ve titreme ve uğultu var..yarın ustaya gideceğim ama alternatifleri öğrenmek istiyorum neden yapar böyle bu uğultuyu ? şanzıman kaynaklı olsa belli bi viteste geçmezmiydi 5.vitese atayım 50-60la gideyim yine aynı şiddette ses.
![]() edit:ayrıca şanzıman olsa viteste olduğu süre boyunca ses yapmazmıydı gaza en ufak dokunayım hemen uğultu başlıyor İnşallah aks bilyalarıdır
Son Düzenleyen RSBurak; 13-02-2012 21:46. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |