|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Astra G Sportive 2.0
|
Selamlar
Forumda daha yeniyim duymuşlugumda olsa bu sitede yorum yapan ilgilenen ustaların çogunu tanıyorum yaptıgı işleri falan biliyorum... bende güvenilir bilgi alabilmek için sizleri seçtim Bende Wv Jetta Var ama buraların yolları biraz bozuk... Acaba Potenza çokmu sert gelir bu yollar için ??
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Ben kullanıyorum,gayette memnunum.Yanaklar oldukça destekli ve sert yatırmıyor arabayı.Yüzey ise bilakis bir okadar yumuşak hamurlu.kalkışlarda frenlerde oldukça öpüyor yeri ve güzel tutunuyor.Başarılı bir lastik özellikle spor arabalarda daha etki eder diye düşünüyorum.Yalnız kışın kullanırsanız özelliğini yitiricek ve yüzey sertleşicektir uzun süre kullanma olsaılığınız pek kalmaz.
Bir lastikçi arkadaşımın tavisyesini aynen aktarıyorum lastik almaya gittiğimde dediği ilk şey desenmi istiyorsun yolmu tutsun istiyorsun demişti şimdi daha net anlıyorum.Kendim goodyear F1 eagle kullanmış biri olarak özellikle Brıdgestone bu işi biliyor. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
adrenalin ile ilgili güzel bir konu vardı. forumda arama yaparsan o konuda çok açıklayıcı şeyler var.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
XOR nickli arkadaşla görüş o anlatır sana
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
bende kullanıyorum mini cok saran bi araba olmasına ragmen yarı yarıya dusurdu diyebilirim tavsiye ederim ıslakda da fena diil
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
bende aktif olarak kullanıyorum arabanın yol tutuş karakterini değiştirdi..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Biraz aradım forumda ama yoruldum aramaktan okadar güncel bir forumki :S beynim döndü
Aktif olarak kullanabilecegim bir lastik yani bozuk yoldada problem çıkarmaz çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
o derece iyi yani
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: KALAS
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
gayet güzel bi lastik yanakları filan gayet sert ve balon yapma ihtimali çok çok düşük.. tutuşu baya başarılı ıslakta da kuruda da.. bi tek kızaklama da çok başarılı gelmedi bana.. bir de yumuşak hamurundan dolayı biraz kısa sürede bittiler 14k km oldu alalı
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
nasıl bitirdiniz siz böyle kısa sürede Ben arabayı aldığımda hemen değiştirmiştim.1sene oldu yaklaşık 9000km yaptım hala sanki ilk aldığım gibiler
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ben bide piste çıktım abi onun da etkisi var tabi
hamur çok sertleşmedi ama dişler baya azaldı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
adrenalin kullanmadım ama potenza s03 pp kullandım güzel tutuo ama böle bi yol sesi ve konforsuzluk yok bridgesotne takmam daha arabama
continental ve michelinden şaşmamk lazım bence lastikte __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
adrenaln de çok fazla yol sesi yok abi.. ya da ben runflat lerden sonra bunları taktığım için yokmuş gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
G3 den sonra çok ama çok sessizleşti araba.
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Michelin energy var bende böyle dandik bir lastik böyle içeri ses veren ses yapan bir lastik daha yok...
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
bence o sana sesli gleiosa bridgestone hiç koyma derim __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:08 ::::

Forumda daha yeniyim duymuşlugumda olsa bu sitede yorum yapan ilgilenen ustaların çogunu tanıyorum yaptıgı işleri falan biliyorum... bende güvenilir bilgi alabilmek için sizleri seçtim Bende Wv Jetta Var ama buraların yolları biraz bozuk... Acaba Potenza çokmu sert gelir bu yollar için ??

Aktif olarak kullanabilecegim bir lastik yani bozuk yoldada problem çıkarmaz çok teşekkürler