|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
arkadaşlar potenza adrenalin süspansiyonu çok sertleştiriyormu bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun
|
|||
|
|
|
#2 |
|
Otomobil: :)
|
offffffffffffffff offffff
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: civic
|
forumda aratırsanız ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
potenza adrenalin aldım süper viraja firenle girsen bile arbanın arkası savrulup yerden ayrılmıyor.mıclen patates bile olamaz okadar kötü brid yanında
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
lastikle süspansiyon sisteminin sertleştiği kanısına nasıl vardım arkadaşım ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Sertleşme sorunu olanlar için Adrenalin
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
süspansiyon tekbaşına yay amortisörle bitmi yooooooooo arkadaşım lastikleri kavucuk ve silikonyapmazlardıda metal yaparlardı
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
bişi çözülmedi forumdaki bütün adrenalinle ilgili yazıları okudum herkez başka bişi diyo bazısı yanakları çoksert balonyapmaz diyo bazısı çok yumşak lastikci tavsiye etmedi diyo.alıp kulanıcaz görücez
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
diyorsun şimdide aldınmı alıcakmısın? Lastiğin süspansiyonu sertleştirmesi gibi bişey olamaz konfordan ödün verebilirsin yanaklarının sertliğiyle alakalı bişeydir ama süspansiyonu sertleştirmez |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CIVIC VTI
|
ben yaklaşık iki yıldır potenza adrenalin kullanıyorum gayet güzel yol tutuşu tartışılmaz zaten harika yolların çok bozuk olmasına rağmen balon yapma olayıda olmadı öle abartıldığı kadarda hiç birşeyi şertleştirdiği yok..tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Bilemezsin
|
kuruda çok güzel bir performansı var fakat ıslakta çok fena.. kış için ayrı bi takımın varsa tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Adrenalini bilmem ama bi alt modeli potenza re serisi pistte oldukça iyi,özellikle ısındıkça vakum moduna geçiyorum,çizgi kaçsa bile kaymıyor bi türlü
![]() Sokak kullanımında oldukça sert ama 40-45 yanak kullanacaksan zaten hangisini alırsan al konfor beklemek pek mantıklı olmaz. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Otomobil: Astra G Sportive 2.0
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
arkadaşım konforu nesağlıyor bi söylermisin alla alla amortisör * yay *lastik sağlar niye yanak düşürdüğünde arabadaki ses fazlasıyo çünki esnemiyo
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Yanak inceldikçe aracın sarsıntıları daha belirgin bir şebilde alıyor!
Sabit fikirlilikten kurtul. Yanağı 65 olan lastikle 40 olan lastik arasında yol tutuş ve sarsıntı farkı oluyor amörtisörlerin dünyanın en yumuşağı olsa bile. İnce yanağın yanaklarda oluşturduğu sarsıntıyı ememediği için amörtisörden direk araca hissettiriyor. Kalın yanaklı lastikte ise o vibrasyonu lastik emebiliyor, buda sarsıntıyı hissetmene yardımcı oluyor. Anlaşılmayan birşey varmı ? |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: HPF Z4M
|
|
|
|