|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar askı rotunun genel olarak görevini ve boyunun uzunlugunun kısaltılması neyi degiştirecegi hakkında bilgiye ihtiyacım var fikri olan varmı?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
genel oalrak gorevı on veya arka vıraj demır cubugunu tutar z rotun uzunlugunun oranına gore vırajlarda demırın saga veya sola olan kayma olcusude degısır.on salıncaklara veya arka tasıyıcılar baglı olarak aracın bı nebzede olsa kaymasını engeller. bılmem dogrumu acıkladım kafamdakılerı
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
z rotunun boyunu 1-2 cm kadar kısatmak neyi sıkıntıya sokar fikrin varmı mechanıcer ??
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
kısaltamassın kaynak ıle kesıp kaynatırım dersen vırajlardakı o kuvvette paramparca olur.anca baska takarsın dıcem oda arabanın suspansıyoın yapısına uymaz.
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: z16xe/135L
|
ARB işte
şasinin salınıma girmesini sınırlıyor |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
z rotunun degısmesı gerektıgını suruş anında nasıl anlarız ahmet. bu arada kamer ben nassın
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Eyvallah Kamer iyiyim finaller falan boğuşuyoruz
![]() aga Z rot sıkıntılı ise anlarsın kolayca lak luk sesler virajda olması gerektiğinden fazla yatmalar ani engel aşmada çalkalanmalar falan bariz belli eder kendini ama düz yolda sürerken fazla belli etmez çalışması lazım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
ya ben cukursa dusunce cik dıe ötüyor bişiler
ama kasiste olmuyor.sadece teker boşa dusunce.msnın yok mu arkadasım
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
var kirvem
pm sent
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Benim Z rotundan ses geliyo. İyi tarafı aracın yol tutuşunu azaltarak gazlamaya engel teşkil ediyo. Bir ara yaptırcam ama üşeniyorum.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ben kopardım araba yeni yapıldığında bir defa deli gibi sola çekiyordu
|
|
|
|