|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: integra
|
slm arkadaşlar integrama yay takmak istiyorum eski civic im den kalan 4.5 luk yaylar var bunlar integraya olur mu goz kararı baktım olur gibi geldi banayardımlarınızı bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
Malesef olmaz
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
Uydurmayın... basın parayı 300 400 liraya tein yay alın
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
nerden alabiliriz timuçin kardeş birde 3.5 luk iş gorurmu konforu bozmak istemiyorum
sen ankaradamısın timuçin seni hondam com dan biliyorum senin bilgine baya ihtiyacım olacak ta |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
birde bir şey daha soracam integraya gore arka pacalık ve maşpiyel nerden bulabilirim yada ek civic lerinki uyarmı
![]() resimdeki sanki civic in pacalık ve maşpiyelini kullanmış Son Düzenleyen lsvtec; 14-06-2009 22:21. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: white ies
|
integraların yürüyeni ile civilerin yürüyeni aynı değilmiydi amortisörler yaylar direk oturmuyomuydu...bir kaç satan kişi integra,90-00 arası civiclere uyar diye satıyodu yaylarını amortisörlerini??
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: turbotegvtec.........
|
ben takmıştım zamanında....önler uyuyor ama arkalar kısa kalıyor.....arkaları besleyip yükselttik...bu seferde aşırı yumuşak kaldı 4 kişiyle bir yere gitmek imkansız hale geldi....özetlersek civiclerin yayları integralara fiziksel olarak uydurulur...ama bence takmamak lazım aşırı yumuşak kalıyor......integra için üretilmiş yayları kullanmanızı öneririm.........
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
o zaman yaylarımızı satıp 3.5 luk tein alıyoruz galiba
|