|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
gunluk kullandığım kangoo araçta titreme problemi yaşıyorum
yanlız bu direksiyon titremesı değil komple araç titriyor genellikle 2 ve 4. viteste gaza yuklendıgımde bariz olarak araba titriyor boş ta hiç bir şey yok rot balansa yenı gırdı araç hatta ikinci kez tekrar gittim balansa sorun balans la ilgili değil yanlız araba alçaltılmıştır ama yaklaşık 6-7 ay dır alçak kullanıyorum sorunsuz şekılde bir kaç kişi araba alçak oldugu için akslar kasıntılı çalışıyor olabılır dedı ama diğer viteslerde nıye yapmıyor ? ve daha oncede yoktu zaten acaba sorun ne olabılır ? __________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
motor kulagi?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Motor vs kulaklarına baktırın.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ...
|
ben oyumu akslardan yana kullanıyorum...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
aynı problem vardi bizim araçta motor kulağından yapıyormuş değiştirdik düzeldi.
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
teşekkürler arkadaşlar
benımde aklıma o gelıyordu bir kontrol edelım kulakları __________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
benim eski aracımda başıma gelmişti ve akslardan kaynaklanmıştı.
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
bn oyumu önce akslardan eer onlarda sorun yoksa motor kulaklarında kullanıorum
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: ALL DAY
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: GOLF GTI '06
|
vites az titriyo kasa çok titriyosa motor kulağı..2side çok titriyo gazdan çekincede (klasik reno sorunudur gerçi) vites çok sallanıyorsa şanzuman kulağı..aracın kafası sallanıyo arka tarafı ona nazaran daha az sallanıyorsa aks rulmanları kırılmış veya kırılmaya yakın durumdadır...bu da genellikle aks keçelerden yağı kaçıra kaçıra içinde yağ kalmaması sonucu yapar..aks bilyasıysa 80 90 ytl bitanesi tamiri..sanzuman kulaklarının fiyatları 30 40 arası deişir..motor kulağı da 50 60 ytl arası deişiyo olabilir bunllar genellemeler tabi..işçilik ucretı olarak da 40 50 arası istenebilir bu fiyatlar normaldir
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: 09 S2K / Red Rocco
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: CHEVROLET CRUZE WTCC EDITION
|
Motor kulağı da bir ihtimal ama aksın içinde aks lalesi vardır onun içinde ufacık bir yay var ondan kaynaklanma ihtimali çok yüksek ufacık yay sallarmı deme deprem yaratıyor
Sonucu buradan yazarsan sevinirim bende merak ettim sebebini %90 aks lalesi |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
viteste aşırı titreme yok araba tıtrıyo inceden oyle cok aşırıda değil yuklenınce 2 ve 4. viteste
bugun tekrar kontrol ettık motor kulaklarında sorun yok şanzıman kulagı pek ıyı değildi ama ustam aks larda ısrarcı ama arabanın yuruyen aksamında en ufak ses yok bana pek mantıklı gelmıyor akslar araç 2 hafta ıstanbul dışında olucak sorun gıderılınce sonucu paylaşırım buradan cevaplar için teşekkrler herkese __________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: GOLF GTI '06
|
yuruyende ses yapmaz zaten aks kırıgı...snnkı kırık deil kırımlaya yakındır bı rulmanın bilyası bozulmuştur dert deil dedigim paralara cıkar...lifte kaldırın hangi aks çok yağ kaçırmışsa ona bakın muhtemelen o dur |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Biraz geç oldu ama şanzıman kulaklarından birini değiştirdiğimizde sorun giderıldı
yardımcı olan herkese teşekkürler __________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|