|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Type r
|
Başlıkta yazdığı gibi H-Braces ve Rear Lower Tie Bars nedir ne işe yarar bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler __________________________________ Her çeşit California Scents için P.M. atınız Son Düzenleyen Fbc; 13-08-2009 07:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2000 GC8
|
H Brace aracın altında şasinin üzerine monte ediliyor. Değişik şekillerde olabilir aracın modeline göre ama H harfine benzediği için böyle deniliyor. Amaç şasideki esnekliği en aza indirmek ve bu şekilde daha iyi bir yol tutuşu sağlamak. Şasi daha sertleştiği için virajlarda ve tümsek-çukurlarda şasi daha az esner.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: Type r
|
__________________________________ Her çeşit California Scents için P.M. atınız |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende bi açıklama yazmaya çalıştım ama edebiyat sorunum olduğu için pek anlatamadım
ama istersen o parçanın mekanik olarak nasıl bi etki gösterdiğini fiziksel olarak ispatlayabilirm
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
civicte bütün alt takım parçaları iş yapar mutlu eder
ben kullanıyorum gerçekten çok faydalı arabadaki gereksiz salınımları engellemekte
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:12 ::::

ama istersen o parçanın mekanik olarak nasıl bi etki gösterdiğini fiziksel olarak ispatlayabilirm