|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: eg5
|
200sx için en ideal lastik ebadı ve markası ne olabilir?
aracım ani kalkışlarda (drag) kıçı dans ediyor 3. viteste bile patinaja sarıyor ve bu yüzden epey bi zaman kaybı yaşıyorum. kullandığım ölçü ve marka 205.55.16 orjinal jantlarıyla yokohama advan marka lastik kullanıyorum. lastikler 1 yıllık yarı ömründe. tavsiye edebileceğiniz ebat ve lastik markası nedir? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
yokohamada böle bir sorun yaşanmaması lazım... benim bitmiş vaziyetteki yokohama avs bile sıfır uniyoralden daha iyi tutuyordu
mechanix mustafaya daha büyük jant ve lastik ebadını sor bence o sana 18 inç teki ebadını söleyecektir öte yandan sürekli drift modda olduğundan 200sx te en randımanlı lastik marka ve modelindede yardımcı olacaktır taktir edersin ki her aracta her lastik farklı tepki verir o yüzden kulaktan dolma bilgi yerine kullanıcıya danışmak en mantıklı karardır jmdworks@live.com msn adresi benden aldığını sölersen yardımcı olur eğer tanımıyorsan...
__________________________________ ..::PASSATURBO1::.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechWorks
|
Aracinin gucu, aracini nasil kaldirdigin, lastiklerin durumu, yol durumu cok onemli bahsettigin olayda. Mesela aracin 300hp ise sifirda yuksek devirde pat diye kalkarsan sarmadan kalkman imkansiz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
+1 kışlık lastiklerim var diyorsan yarı slick lastik tak bence ama marka tavsiyesi istersen uygun fiyatlılardan toyo t1R pahalılardan b.stone adrenalin ucuzlardan kumho ku36
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
aracım stock bir modifiye işlemi yok henüz. audi tt ile bir drag denemesi yaptık geçen ben patinajdan kurtulana kadar tt 1 boy fark açtı ilerde yakaldım tabi ama 3. viteste bile patiye sarması beni korkutuyor virajlarda. sıfır lastık almayı düşünüyorum yumuşak hamurlu olması terciğim.
tabi birde 4 ekim'de piste çıkacağım için epey bi gereklibu lastik konusu.. =) |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
16 ile patinaja kalmaman mümkün değil zaten , 18 e geç ufaktan
18'' de de kullanacağın ölçü 225-40-18 .
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 300zx z32 TT, 09 micra dci
|
Arka amortisör veya yaylar zayıflamış olabilir, bahsettiklerim aracın orjinal parçaları ise değiştirmeni tavsiye ederim aksi halde racing lastik dahi kullansan aynı sorun yaşanır ; Bu tür araçlarda her iki arka lastik de milimetresine kadar aynı oranda yere basmalı,
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: corsa 1.3cdti
|
bencede 18" 200sx güzel durur. Yurtdısında bir arkadaşımın var , jant taktı geçenlerde. istersen resmini upload ediyim.
![]() ![]()
__________________________________ Safety is everything. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: rwd
|
stock olarak 18 çok büyük gelicektir bence. 17'' işini görecektir. birde kullandığın alan önemli. drift yapıyorum desen al 18, drifttede 16 kullan. ama yok ben gazlıcam diyosan stock 225-45 lastik ve 17'' işini hayli görecektir.
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
sadece lastik degil, lsd amortisor bikac bilinmeyen var senin sorununda
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: S14.5 & AE86
|
onur o bilinmeyenlere girince tutunmak daha zor oluyor
__________________________________ [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
duzgun yolda stock 2de cok fazla sarcağını dusunmuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
kamber kitiyle dogru ayarla gayette tutunur ya, duyanda hic tutunmuyo sanicak
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ya insan sx in tutunmasını neden ister ki zaten ? Biz kaydırmaya çalışıyoruz burda
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: rwd
|
eğer amortisör sisteminiz düzgün ise, güzel bir rot, iyi lastik uygun ofsetli jant ile tutunma sorununuz yüzde 80lerde düzelicektir tabi bu stock bir araç için. (debriyaj,kilit sorunları harici) kamber kiti özellikle arka kollar araca çok güzel bir tutunma ve ayar olanağı sağlıyor fakat şu durumda sizin için erken bir aftermarket ürün olacaktır.
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
3. kornada basak mi
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:12 ::::

mechanix mustafaya daha büyük jant ve lastik ebadını sor bence o sana 18 inç teki ebadını söleyecektir öte yandan sürekli drift modda olduğundan 200sx te en randımanlı lastik marka ve modelindede yardımcı olacaktır taktir edersin ki her aracta her lastik farklı tepki verir o yüzden kulaktan dolma bilgi yerine kullanıcıya danışmak en mantıklı karardır 

18'' de de kullanacağın ölçü 225-40-18 .