|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Arkadaşlar merhaba,
cok begenerek aldıgım jantlarımı henüz daha tam zevkine bile varamadan yay taktıgımda çamurluga oturdugu için satmak durumundayım, size sorum şu: jant et 35 olan bir jant. ön fren disk kaliperlerine deyeceği için flanş kullanıldı. buda ön jantlarımı dışarı çıkardı,yay kullanamıyorum aracımla leylek gibide dolaşmak istemiyorum... jantlarımı satmadan , pısık kullanmak için(saglıklı) çözüm arıyorum. saygılar. |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Yüksek devirde gaz yememe sorunun düzel di mi?
Bitmiyor kardeşim senin arabanın sorunuda ![]() Çamurluk açma tekerleği var, tam adını unuttum... O cihaz ile 10mm kadar çamulurk ağızların dışarı açılabilir, parça üzerinde sonradan boya ve macun yoksa orjinal boya ya da zarar gelmez ama 10mm seni kurtarır mı bilemiyorum, çünkü sadece ağzı kısmı açılacak... Onun dışında jant değiştirmek zorundasın... __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
![]() Fender Roller Bu alet eğer macun yoksa, çamuluk ağızlarını biraz dışarı açabilir __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Misafir
|
saolasın ama bu alet ı ıh olmaz bunlarha bu arada yeni gaz ayarı yapıldıktan sonra süper şu anda bi sorun yok maşallah
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Olmassa, o jantta olmaz
![]() Diğer Gaz yemiyor şikayet konusuna da yaz bari "sorun giderilmiştir" diye 10 ay sonra hortlamasın... __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
ankaradasın sanırım bu urun TORK GARAJ da var gidersen sana yardımcı olurular. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Herşeyin çözümü online olarak bulunamaz, gidicen Tork Garaja, anlatıcan, onlar bakacak, olur olmaz söyleyecek...
Bu gerçekten yardımcı olur mu diye, mahalle büyücüsüne sorar gibi sorma diye tekrar yazayım Çamurluk ağızlarını ufak bir miktar açar, 10mm kadar, sadece ağazını... Seni o kurtarırsa olur... Kurtarmazsa olmaz... Yarın git bak, konuş... __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Bostancı sanayi girişindeki jantçı da var. Arkadaşın e36 sını da orada açmıştık.
__________________________________ commodore 64 Son Düzenleyen Safak; 05-09-2009 17:12. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
En iyisi jantın içeriden göbek tarafından torna ile inceltmek olabilir..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
off cok sakat olmazmı... ben satıcam bunu yaa sıfır bide daha cok zarar ettim pööff..ama suc bende taktılar baktın ulan flansa ne gerek var desene almıyorum baska bisi begen git de.. ahh ahhh kafama benim.. !
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
ankara nam amörtisör ve vogtland yay tavsiye ederim! sorun kesin olarak çözülmüştür : )
Son Düzenleyen kayaakin; 07-09-2009 23:35. |
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla(E12)
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Misafir
|
Vogtland yay sipariş ettik, nam amörtisördede onları bir güzel taktık enim konum : ) kesin tavsiye ederim derken memnun kaldığım içindi : ) |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|