|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
konı nın patladıgı nasıl anlasılır bılen varmı.suan en sertte olmasına ragmen orta sertlıkte gıbı ve bazı cukurlarda cok sert vuruyor.butun şase titriyor resmen.sadece önlerde var bu sorun.alt takımda kırık patlak hıcbısı yok.
sarı jantlar varkende yapıyordu ama vtec jantları daha agır dıyemıdır nedır sımdı daha cok vurmaya başladı. __________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: var
|
iyi bi amortisörcüye git o soyler ancak durumun ne oldugunu..
bendede var biraz sorun sanırım benimde ön sag patladı gidip gostercem bi ara.o bisey degil tamiride yok. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
Ben tamiri var diye biliyorum hatta ankarada.
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: var
|
patlamışsa malesef yok...eger varsa elinde cok sayıda patlak koni olan amortisörcüm var onları yaptırabiliriz.
dip not:yaparım diyen amortisörcüler var tabiki ama kesinlikle amortisör özelligini kaybediyor.kısacası normal bi amortisör sahibi oluyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
evet tamırı yok dıe bılıorum bende.yenı alacaz yanı sımdı of
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ikinci el adıysan, yada sonradan gazı eksik diye tamamlattıysan amatisörünü söktürüp orjinal degerlerinde gazını yenilet, yani tamir ettir, açtırmışken hatırlat ustana amatisör diplerinde 4 cm uzunlugunda ufak çelik yaylar var onlarıda aynı uzunlukta aynı özellikteki yaylar ile yenilesinler o yaylar yıpranınca amatisör dibe vuruyor. buda senin dedigin gibi şaselerin üzerinde gidiyormuş sorununu ortaya çıkarıyor. 106 tım varken yaşadıgım problemdi yaşadıgım için yazdım belkide senin arızan başkadır.
maslakta meşhur biri var kamer tamir yapıyor. yıllardır bu işi yapıyor bence konuş bir
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda
|
yağ kaçırıyosa patlaktır kamer, yoksa bi sorunu yoktur
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
kardeş gazlı ya konıler yksa anlarıdım patladıgnı
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Kamer koniler yağlıdır. Amortisör tepe ayar segmanının etrafında daha önce hiç yağ gördünmü. Benim sıfır aldığım takım 3 ay sonra sağ önden yağ kaçırmaya başladı garantiden sıfırı ile değiştirildi şuan sorun yok 1,5 sene oldu nerdeyse.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
kamer belki amortisör tablası yani kuledeki takoz patlamıştır bosluk yapar sesde yapar vibrasyonda
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Honda
|
benimkiler yağlıydı, demek seninki lpg liymiş
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
amortisör patladıgında cukurlarda falan lak lak lak lak şeklinde ses yapıo diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Tam olarak değil ama yarım yamalak tamiri oluyo ben Ankarada öyle yaptırdım... En azından yeni bi takım koni bulana kadar amortisör ve vuruntu seslerini almıyo içeri...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: mk1 R
|
koniler öyle kolay kolay patlamaz diye bıllıyodum ..
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
ya yuru gıt ![]() ole lak luk ses yapmıyor normalden fazla esnıyor araba bıde cok sert vuruyor bazen tek sorun bu aslında __________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
||
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
valla bende öle bılıyordum.500km kullanılmıs dıye aldık kesın ralli yapılmıs bu konılerle,bellıydı bole bişi olacagı da neyse
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Arkadaşlar zaten KONI patlamaz diye birşey yok. çokta güzel patlıyor. Aslına bakarsanız koni bahsedildiği kadar da KALİTELİ bir amortisör değil bence. Bende KONI kullanıyorum ama BILSTEIN ın spor serisi 10 basar koni ye... Koni den çok daha iyi. Arkadaşımda var, arabalarımız aynı, FELAKET fark var arada.
Koni leri Bostancı Oto Sanayide tamir ediyorlar bu arada arkadaşlar. Tam dükkan ismini öğrenince yazarım buraya
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|