|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: leon,megane coupe
|
arkadaşlar aracımın üzerinde 17" jantlar var..kışlık lastikleri 15 jantlara takmak istiyorum ama 15" de güzel jant bulamıyorum. 15 inç sac jant alıp onları tornada terse çevirttiip ofsetini dışa vererek kullanmam yürüyen aksamımda sorun yaratırmı??? poryaların bozulması gibi?
bahsettiğim durumda jantlar şu şekilde görünüyor ![]() not sadece önlere takılacak kış lastiği |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yürüyen aksam bakımından offsetli lastik ile bahsi geçen sistemde yapılan lastiğin hiç farkı olmayacaktır.. eğer offsetli lastikte sorun yaşamıyorsan bunda da yaşamazsın..
ama tornada ters çevirmek metal için çok sağlıksız bir işlem.. hiç tavsite etmem.. illa da offset istiyorsanız, tornada sıvama yöntemi ile biraz offset verilebilir ama büyük rakamlar değil... (gerçi ters çevirme yapılırken kaç cm sıvama yapılıyor onu da bilmiyorum, eğer 2-3 cm ise sorun olmaz..) __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Evet bir sorun teşkil eder mi? Bizde yapmayı düşünmüyor değiliz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
birde tornada ters cevirmeden kenarlara cember ekleyerek ofsetlendirme var o sekilde nasıl oluyor acaba?
forumda bi golfe o sekilde ofsetlendirme yapılmıstı sanırım. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
2 takım saç jant ile gayet güzel ofsetli bir takım elde ediliyor. STP yıllar önce drag mode iken M/T leri takmak için yaptırmıştı sefaköyde.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
Teknik bakımdan nasıL oLur biLemem ama görünüş olarak süper
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
evet görünüş açısından gerçekten süper ama yıllar önce yaptığımız hataları tekrarlamak istemem...(yay kesmek ısıtmak vs)
yapan varmı sitede?? bide fotoğrafı ekleye bilirmisiniz ? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
topkapı sanyıde bırısı varmış sac jantı ofsetlı yapan
vos vos lara yaptırıyorlar arkalara __________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
ewt yaa bu güzel bi konu yaptıran arkadaşlar nası yapıldığını anlatırsa faydalı olucaktır bnmde merak ettiğim bi konu
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
babamın zamanında yaparlarmış toroslara filan anlatırdı bence kaynağı düzgün olduktan sonra sorun olmaz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Hiç sorun olmuyor yani ben drag yaptım
![]() ![]() Hatta istersen sana satabilirim ama 2 adet var
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ben jantçıda yaptırdım. Sadece jant işi yapıyor kamyon jantları tamir ediyor falan filan işte
Ben bu jantı arabama 14' girmediği için 15 göbek 14 taban kullanarak yaptık titreme falanda yoktu yaniama komple ters çevirildiği için sanki arabanın tabanı 300 müş gibi duruyo
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
sendekiler 4X108 sanırım bide seninkiler direk ters çevirmemi? yoksa araya parça kaynatarak ofseti genişlettinmi? düzeltme: üstteki mesajıonda soruma cvb vermişsin bile...teşekkürler Son Düzenleyen Burak Mehmet; 04-10-2009 13:34. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
maliyeti ne oldu ?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
4 tane jant katlettiğimiz için 150 oldu
ama drag lastikleri de fiyat a dahildi sanırsamedit: Jantları 100 liraya yaptırmışım Son Düzenleyen -ER-; 04-10-2009 13:50. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
ozaman satılık 5X112 sac jant aranıyor...
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
sahıbındende vardı 50 lıramıydı neydı bir bak
__________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|