|
|
#1 | |||
![]() |
r53 cooper s için hangi yayı kullanmalı konfor alçaklıktan dana ön planda ama yay takılıp takılmadığı belli olmayan derecedede olmasın alçaklık
tatmin edici düşürcek ve konforlu olcak,sadece tein i merak etmiyorum çok güzel alçaltıyor fakat konfor sıfır tavsiyeleri olanlar elleirnde resimlerde varsa alçaklığını gösteren kendisinin veya arkadaşlarının araçlarının koyarlarsa sevinirim... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
uzmanım hayırlı olsun
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
daha bişi yokyaw ön çalışma
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
yeme benı aldık haberını
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
eibach ile fk iyiydi sanırım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
benimkini biliyorsun zaten abi
omp var bende sert biraz.. hamann ın yayları yumuşak oluyor ama bulması çok zor olur sanırım.. eibach da nispeten yumuşaktı yanlış hatırlamıyorsam.. genelde hepsi hemen hemen aynı düşürür kafa arkaya göre biraz yüksek kalabilir lastik dodik mesafesi olarak.. aldın mı bu arada abi?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
yumusak oalrak h&r ıyıdır
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
omp hayatta almam pejolarımda genelde kullandım hiç sevmem kendilerini eibach ztn genelde iidir konfor olarak h&r varmı kullananbide resim görebilirsek daha bi ii olcak
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Ben 320 ye takmıştım fk yay konforu nereyse hiç bozmamıştı güzelde düşürmüştü.Minisi olan biri yazmıştı ama hangi foruma yazmıştı hatırlayamadım konforu çok fazla bozmadı diye.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
hamann 2,5cm düşürür, alabileceğin en konforlu yay, bunun dışında fk+koni kullandım, kusursuz sayılırdı.Eibach'te tercih edilebilir,iyidir.
omp ve ap var,ikiside sert yaylar tavsiye etmem. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
anladım koni takmayı düşünmüyorum orj amortisörle nasıl olur fk düşüklük olarak fark yaparmı
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
benim konu burdan bakabilirsin resimlere.. ayrıca benim lastikler 215/40 orjinali ise 205/45 benim ölçü biraz daha ufak yani.. hepsi hemen hemen aynı düşüklüktedir sonradan başka birşey yapılmamışsa veya coil fln yoksa..is it love? MINI 'BT' |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Bmw X6
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: mcs s2k yıne s2k:) artık A5
|
ben en eskı mınıcı olarakkk standart kullan derım ama cem abı omp 5 cm mı ne vardı o ıyıydı sana gelcek yay odur hıc arama baska
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |